PROSILA BI LEPO CE MI KDO POSLJE VSAJ EN KROJ ZA OTROSKE HLACE OD ST. 80 DALJE. VSAJ ENED KROJ. HVALA
nikola
PROSILA BI LEPO CE MI KDO POSLJE VSAJ EN KROJ ZA OTROSKE HLACE OD ST. 80 DALJE. VSAJ ENED KROJ. HVALA
nikola
Če potrebuješ čisto preprost kroj za vrhnje hlačke, z elastiko, ki jih je mogoče narediti z malo šiviljskega znanja, v knjižnici poišči Otroška oblačila . MK Ljubljana 1983, Besedilo Jutta Hoffmann- Barrthel. Gundi Heine. Knjiga je manjšega formata, zelene barve. Veri, tudi ti si jo poišči.
Stari kroji v Naši ženi imajo tudi nekaj uporabnih in enostavnih krojev, samo bi morala poiskati.
Več revij za otročke pa sem vrgla v smeti lansko leto. Glede na to, da imam šest tednov staro nečakinjo, bi se zaradi tega cela požrla. Pa take zaloge blaga, prav za male oblekice, imam.
Lahko pa me kontaktiraš na zasebno pošto.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zeljne krpice

Bučni pire iz rumene buče