Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Midva sva ponovila včerajšnji jedilnik, dve uri kasneje sem še vsakemu spekla po dve palačinki in to je to za danes. Malo manj je že vroče, sploh zunaj je fletno, notri me pa še vedno kuha.

naor

danes pleskavica, narezana zelenjava in kruh

Mi smo se pa danes potepali in namakali v bohinjskem jezeru. Kosilo smo jedli na Soriski planini... Koook dobro :)

- oči: divjacinski golaz

- tavlka otroka joto s klobaso

- jz pa pecenko, krompir in zelje :)

Danes:    polpeti

zelena solata,    breskve, sladoled    

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes: špageti z mesno polivko,zelena in zeljnata solata.

Sladica:domače grozdje

Lep dan vsem!

čebulka

golaž, polžki, zelena solata, nektarine

Balenka

Včeraj sem se malo potrudila, ker sem ravno imela čas: kumare v omaki s sušenimi paradižniki ter skutini štruklji(sem dobila odlično domačo albuminsko skuto mmmmmmm) in štruklji z ocvirki in jajčnim cvrtjem .

Danes pa spet brzinsko: popečen piščančji file z limono, popečene bučke, solata.

Ninja24

Štruklji z ocvirki in jajčnim cvrtjem so pa nekaj odličnega. Nisem si mislila, da to mladina obvlada oz je. 

naor

Danes: vratovina, pire krompir in omakica iz stročjega fižola in korenčka 

Slike pa ni, sem bila preveč lačna :)

naor je napisal/a:

Štruklji z ocvirki in jajčnim cvrtjem so pa nekaj odličnega. Nisem si mislila, da to mladina obvlada oz je. 

naor

Jaaaa najboljši (sploh z domačimi ocvirki in jajčki pa še z dodatkom pregrete smetane in v štrukljevki), pri nas os se delali odkar se spomnim in že kot malo smrkljico me je babica naučila delati te štruklje....tako da vsake toliko se jih postopim naredit, no moj jih prej ni poznal, zdaj se pa komaj ustavi, ko jih dobi na krožnik .

Ninja24

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti