Čestitke tudi babici, da te je naučila, ti pa ohranjaš kulinariko vašega dela Slovenije še naprej, v živo! ![]()
![]()
Čestitke tudi babici, da te je naučila, ti pa ohranjaš kulinariko vašega dela Slovenije še naprej, v živo! ![]()
![]()
Včeraj pri nas goveja juha, rižota s piščancem in veliko zelenjave,
endivija in radič v solati,
danes zelenjavna juha, krompirjevi marelični cmoki, kompot iz robid in ![]()
vsa zelenjava in sadje, razen marelic, z vrta, obožujem poletno kuhanje, ko gre direkt z vrta v lonec ali na krožnik ![]()
![]()
![]()
Pisker jote.
Dodatki, posladki, poslanki...:
- na vsakem vogalu, ni panike ![]()
![]()
Aja, v joto brez problema dajem kimel v zrnju, se nismo sploh nikol pogovarjal okol
Včeraj na primorksem pašta s paradižnikovo omako
mmmmmm
Danes pa "mami hotel", čufte v paradižnikovi omaki
če pa še kaj ostane, pa bo še za naslednji dan ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš, zelena solata
breskve, sladoled
Danes pri nas:
sladko ![]()
cmoki
pečena
bedrca
Danes sem spekla lososa, priloga pa so bili istrski rezanci in sirova omaka. Jutri bo pa sladko zelje z mesom in pire ali pa krompir v kosih.
Želim vam prijetno popoldne! ![]()
![]()
![]()
![]()
Pri naju danes tudi sladko
v zosu, v kosih kuhan krompir, na veliko zabeljeno z ocvirki......pa tud kregala se čisto nič nisva.....se je mojemu tako nazaj mudilo v ribičijo.....je prinesel eno podust, tko slabo spucano ![]()
![]()
mu privoščim, da druge ne bi bilo.....imejte se lepo ![]()
včeraj sva šla v kitajsko, jaz sem jedla pečene rezance z rakci, mož pa mongolsko govedino
danes špinača, pire in jajček

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo