![]()
![]()
![]()
Danes: golaz
, polenta, endivija in rdeč radič s ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: golaz
, polenta, endivija in rdeč radič s ![]()
Danes goveja juha z rezanci, za sina ostanek bolognese omake s svedrčki, mož pa eno porcijo golaža iz zaloge z zelenjavno rižoto ( zame samo rižota), paradižnikova solata Lušt z mlado in rdečo čebulo.
Sladica čokoladna tortica - ena za oba s smetano.
Danes
: za moje kokošja juha z zakuho in drobnjakom, pražen krompir z ocvirki, popečen sir za žar, kristalka in radič.
Zame regratova juha s čilijem, popečen radič s česnom, paradižnikom in pinjolami, krompir v kosih, regrat s cvetovi drobnjaka in čičerko.
Danes zelenjavna mineštra z ješprenjem in rdečo lečo, za posladek pirine palačinke z malinovo marmelado.
Jutri bo losos v smetanovi omaki s curryem. Zraven špinača in skleda solate.
Danes pečena postrv in solata.
Včeraj goveja pleskavica in mešana solata.
Imam pa še štruklje v zmrzovalniku :D
![]()
![]()
![]()
Danes: nedolzni pasulj iz zaloge,
palačinke z marmelado in čokoladnim namazom
| mopsika je napisal/a: |
|
palačinke z marmelado in čokoladnim namazom "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|
Nutella?
Danes goveja juha z gresovimi knedeljčki in ravnokar sem dobila idejo, kaj poleg, pppallačččiinnkkkeeeee
![]()
Petek: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pečen krompir, paniran ribji file, radič z zeljem in krompirjem

Pozdravček!
Midva še vedno jeva lazanjo
, zraven mešana solata
Tunina v solati( motovilec in berivka), za moja dva musaka, mešana solata. Sladica potičke.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljevi piškoti

Hačapuri - gruzijski kruh