Danes solo kosilo: pekoča juha z zelenjavo in mie rezanci, jajčevci na žaru s česnovo omako, česnov kruhek in regratova solata s česnom. Vampirjev danes ne bo blizu. :)

Hempy polenta
Danes solo kosilo: pekoča juha z zelenjavo in mie rezanci, jajčevci na žaru s česnovo omako, česnov kruhek in regratova solata s česnom. Vampirjev danes ne bo blizu. :)
![]()
![]()
![]()
Danes: ostanki ![]()
segedina, v kosih ![]()
Sobota: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes pri nas na meniju:
šampinjonova juha, pečen brancin, kuhan krompir z bučkami, mešana solata, sadna solata, kavica
Jutri pa bomo imeli piščančjo obaro in domače slivove cmoke iz skrinje.
Danes pri nas zelenjavno mesna rižota, regrat s krompirjem, motovilec in zelena solata.
Posladek čokoladna torta z jagodami in smetano.
Danes
: mlečna česnovo - grahova
juha, pečenice v česnovi omaki, pražen krompir z ocvirki in zelena solata za moje korenjake, zame pa juha in zvrhana skleda spomladanskega razkošja s krompirjem in česnom - regrat, motovilec, radič, navadna zvezdica, cvetovi trobentic, komaj prebujeni drobnjak ...![]()
RadaJem, vampirjev tudi k nam ne bo, haha![]()
Včeraj: kokošja juha z ribano kašo, koromač s paradižnikom, pražen krompir, kuhana kokoš, solata
Danes: kokošja juha z ribano kašo, zrezki v naravni gobovi omaki, kruhovi cmoki, solata
danes spet hamburger, ker je bilo treba porabiti meso, namesto bombic sem naredila solato - zelena solata, kumarice, paradižnik, čebula, na to dala meso, na vse skupaj pa dala še z guacamole omako.
Zjutraj sem napisala, da danes ne bom kuhala, ker gremo na Bled, Bohinj....
Nič ne bo, sin je zjutraj bruhal, boli ga trebuh in tako smo doma....![]()
Možu bom skuhala testenine bolognese, paradižnikovo solato, zase pa spekla postrv ( je bila v planu v Zalem logu) zraven pa regrat s krompirjem.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12. 2017 12:29
![]()
![]()
![]()
Danes: zdrobova juha s
in lečo
pečena
rebra, tenstan ![]()
domača solata- regrat, motovilec, radič s
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 12. 2017 13:26
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Bučni pire iz rumene buče