Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ker so danes otroci doma je kosilo prosto po Prešernu . Pohan piščančji file in pire krompir...

Sirnica...

.... in pecivo z višnjam ...

SMARTY1

Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 08. 2017 14:12

Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 08. 2017 16:27

Goveja juha z gresovimi knedeljčki,pečen zajec,ocvrt krompir in stročji fižol v solati

čebulka

Danes pri nas zame najprej goveja juha brez zakuhe, po 3 urah mali poširan file ribe in malo  cvetače. 

Moja dva sta se potepala in zavila v McDonalds...če jima paše, zakaj ne...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: konjski zrezki z zelenjavno omako, skutni kruhovi cmoki, solata, malinine rezine s smetano

breskva

včeraj: segedin, ful dober in kos belega kruha (no ja, včas tudi to paše) :)

danes: sm kar naročila pice in jih šla iskat :)

jutri: po vsej verjetnosti "makaronflajš" :)

Vitavitameae

Danes goveja juha z rezanci, musaka, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Vita, bel kruh vseeno ni tako napačen za kdaj pa kdaj. Sem pred kratkim kupovala kruh, mikal me je bel hlebec, pa sem rekla prodajalki, bi tistle bel hlebček, vem, da je manj zdrav, ampak...Prijazno se mi je nasmejala in mi bolj kot ne potiho rekla:Je bolj zdrav, verjemite, ker nima toliko dodatkov. Le zakaj ima kruh, ki naj bi bil "muha" enodnevnica toliko dodatkov, recimo konzervans ipd.?

Še danes bolognese s polžki in motovilec s fižolom.

Jutri pa bodo polpeti in pire krompir.

naor

Danes:   zrezki v čebulni in omaki

široki rezanci,   mehka solata

jaffa pecivo

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Četrtek:                                                    

Pozdravček!

Včeraj porova juha, domači široki rezanci z omako iz purana, pora in paprike, radič v solati

danes eni ostanek testenin  od včeraj, rdeča pesa, drugi tenstano zelje in pečenica;

jutri bo lazanja  - mesna, s svežimi testeninami, zelje v solati 

tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti