Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj in danes: vampi

zeljnata solata s fižolom, voda in teran

lp

mzm

Piščančji paprikaš.

včeraj piščančji koščki v sirni omaki, njoki in zeljna solata

danes makaronflajš in zeljna solata

naor je napisal/a:

Vita, bel kruh vseeno ni tako napačen za kdaj pa kdaj. Sem pred kratkim kupovala kruh, mikal me je bel hlebec, pa sem rekla prodajalki, bi tistle bel hlebček, vem, da je manj zdrav, ampak...Prijazno se mi je nasmejala in mi bolj kot ne potiho rekla:Je bolj zdrav, verjemite, ker nima toliko dodatkov. Le zakaj ima kruh, ki naj bi bil "muha" enodnevnica toliko dodatkov, recimo konzervans ipd.?

Še danes bolognese s polžki in motovilec s fižolom.

Jutri pa bodo polpeti in pire krompir.

Naor, saj vem da ni napačen :) nisem izbirčna, pojem tisto kar je doma, pa če je to bel kruh pojem belega, če pa je črn pa črnega... jaz si kruh delim z mojima, k smo v isti hiši..k ga sama ne bi nikoli pojedla, stran ga pa ne mečem... večkrat si tudi kupim kajzerice, da imam nekaj za v službo, nekaj za doma.. odvisno kaj tisti dan jem... jutri bom na primer za malico nesla ostanek makaronov :) in ne bo treba kruha...

naor

Vitavitameae

Danes:  midva šmorn, solata, sin -ostanki govejih zrezkov, pire, solata

jaffa pecivo

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Včeraj podvarak s piščančjimi bedri. Slike ni, ker so moji komaj čakali da dam na mizo, bilo je božansko.

Danes čufte  v paradižnikovi omaki im pire krompir...

.... pa marelični in brusnični kifeljčki...

SMARTY1

Danes so se mi smejala uha: krvavice, zelje, kruh,

voda in teran

lp

mzm

Danes za moža porova juha, musaka od včeraj, paradižnikova solata

Midva s sinom kokošjo juho z vlivanci, jaz meso iz juhe, bolan sin pa si je zaželel piščančjega dunajca in pomfri, zrave bo rdeča pesa.

Zunaj pa ples 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 10. 2017 15:07

Petek:                                                         

Pozdravček!

danes goveji zrezki z gorčico, pire, črna redkev s fižolom v solati in zeljna solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti