Med potepanjem po trgovinah hamburger
, za pozno kosilo pa goveja juha z gresovimi knedeljčki in domačimi rezanci, meso in zelenjava iz juhe, kajzerica, sadna kupa in kava ![]()

Zdrava orehova potica
Med potepanjem po trgovinah hamburger
, za pozno kosilo pa goveja juha z gresovimi knedeljčki in domačimi rezanci, meso in zelenjava iz juhe, kajzerica, sadna kupa in kava ![]()
danes goveji zrezki v omaki, njoki in rdeča pesa
Danes: juha iz koromača in
, rižev narastek
Ocvrt file osliča, krompirjeva solata in rdeča pesa v solati. Jutri pa sladko pekoči piščanec z ananasom, poleg riž in mešana solata. Za sladico pa sem že malo prej naredila kokosove rezine. Naj kar lepo odstojijo čez noč na hladnem, bodo boljše![]()
Midve bova pa danes: pire krompir,pečene pišč.prsi in pečen žrebičkov zrezek,kumare v omaki in zelena solata,pa goveja juha z domačimi nudeljci.
![]()
![]()
![]()
Danes:
pečenka, tenstan
, endivija s ![]()
Goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečeno meso- telečji kotlet, kos piščanca, pečen krompir, mešana solata, torta
Danes
: goveja juha z zakuho, goveji zrezki (meso iz juhe) s česnom in zeliščnim maslom, riž z grahom, endivija.
Nedelja: ![]()
![]()
![]()
Krompirjevo/porova juhica s popečenim kruhom; "pilav" s piščančjim mesom, motovilec s fižolom:

Pozdravček!
Danes: karađorđe zrezek, v nulo se mi je posrečil ...

Včeraj pa star dobra klasična štefani pečenka, tudi imela srečno roko pri začinjanju in okus nasploh. Samo malo je škilasta ta štefka izpadla včeraj, jajce je zdrsnilo nekam na rob ...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Eksotični suši