Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kaj bova danes jedla???

Eno brzinsko juho iz vrečke, pol greva pa na silvestrovanje 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Danes:   ričet iz zaloge, domač,   ,   .

Mandarine iz doline Neretve, zeloooo dobre, zeloooo sladke, priporočam, imajo jih v Mercatorju in to po zelo ugodni ceni, 0,58 centov.  Cenejše od vsakih 

"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 09.dec 2016 21:38

Petek: 

Pozdravček!

babka1951 je napisal/a:

Kaj bova danes jedla???

Eno brzinsko juho iz vrečke, pol greva pa na silvestrovanje 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Kakšno silvestrovanje saj je komaj Miklavž bil????

Midva sva danes s sinom imela kosilo sama, ko sem ga vprašala kaj naj kuhava sem pričakovala dunajca in pomfri....Ker sem pred prihodom domov kupila orado, mu je bila ideja takoj všeč, zraven sva jedla pečen krompir in zeljno solato.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: porova juha, jabolčni drobljenec

breskva

danes kranjska klobasa in popečeno sladko zelje

Zelenjavna juha z ješprenjem, testeninski narastek s skuto (slana in sladka verzija, ker se nismo mogli zediniti, katerega bomo), jabolčni kompot

RadaJem
mopsika je napisal/a:

Mandarine iz doline Neretve, zeloooo dobre, zeloooo sladke, priporočam, imajo jih v Mercatorju in to po zelo ugodni ceni, 0,58 centov.

Močno dvomim, da je M. tako prijazen do kupcev.

Danes pri nas: domače kislo zelje, ajdovi žganci, vsaj predvidoma, najbrž še goveja juha.

rimljanka

Danes bo goveja juha z zdrobovimi in jetrnimi cmoki, špinača, pire krompir, hrenovke,zelena solata

Jaz pa bom file postrvi z mandlji namesto hrenovke.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ta vikend je po Trixini krivdi v znamenju čičerike. Danes pripravljam enolončnico iz čičerike in pora. Pečem svinjsko pečenko, tenstan krompir bo tudi in radič s fižolom. Še vedno nekaj koščkov štrudla. Popoldne bom naredila nekaj piškotov. Kdo bo vse to zmazal, pa še ne vem. Oz. bova najbrž mlela naslednje tri dni.

Vsem želim dober tek, lepo popoldne in proti večeru kakšen kuhanček! Saj je veseli december!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti