Danes čemažev pesto s testeninami in mešano solato, jutri boranja, v soboto martinova gos (vem, da prehitevam), mlinci, rdeče zelje, v pečici pečena hokaido buča, česnova omaka, gibanica, vinček...
malaga
Mandljeva juha ajoblanco
Danes čemažev pesto s testeninami in mešano solato, jutri boranja, v soboto martinova gos (vem, da prehitevam), mlinci, rdeče zelje, v pečici pečena hokaido buča, česnova omaka, gibanica, vinček...
malagaMariniran
jezik,
.
Krompirjeva musaka z mesom, papriko, korenjem... radič štrucar in ![]()
Malo goveje juhe, veliko ješprenja (z lečo, špinačo, šampinjoni, grahom, paradižnikom...)

lp
mzmKje pa je vilica? Če ne bom kar s prsti, izgleda božansko!![]()
Midva sva tudi jedla in to špagete bolognese in kitajsko zelje z vročim krompirjem v solati. Res super solata, prav užitno je tole zelje.
![]()
naor
Sporočilo je spremenil(a) naor dne 03.nov 2016 21:54Včeraj smo se razvajali na poti domov v eni dobri gostilni blizu Kozine. Jaz njoke s tarfufi- njam božansko dobri so bili in poskusila tartufovo pivo....moja dva pa golaž z rezanci in njoki...
Danes doma, goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, zeljna solata in motovilec ( brrr kako hladno je bilo na vrtu)
Jutri pa ima sin rojstni dan....Dopoldni prideta hčerki na narezek, za kosilo pa še ni ideje...
Kjer je volja, tam je pot. TrixiZelenjavno/piščančja juha s testenimi cmočki, palačinke z nutelo in sladko smetano.
pirnicadanes goveji zrezki v omaki, pire in motovilec z vrta
Danes pri nas:
goveja juha z ribano kašo
špageti s paradižnikovo omako
pečena kokošja berdca
regratovo radičeva solata s krompirjem, česnom in bučnim oljem
pozno popoldan: sadna tortica in kava s smetano v prijetni družbi
Danes: zelje po italijansko, krompirjevi cmoki, piščančji zrezki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mandljeva juha ajoblanco

Vitlof s sirom