Včeraj: meso v omaki, široki rezanci in cvetača z drobtinami
Danes: musaka s kislim zeljem (plast kuhanega riža, plast faširanega mesa - popečenega, začinjenega, plast kislega zelja) in nato ponovi vajo :)
Včeraj: meso v omaki, široki rezanci in cvetača z drobtinami
Danes: musaka s kislim zeljem (plast kuhanega riža, plast faširanega mesa - popečenega, začinjenega, plast kislega zelja) in nato ponovi vajo :)
Ob ponedeljkoh je običajno prva na sporedu še nedljska goveja župca, potem pa sem naredila potenstano sveže zelje s svinjskim mesom in pire krompir.
Za preganjanje sivine pa vam pošiljam en velik sončni žarek, ki naj vas ogreje!
In spravi v dobro voljo! ![]()
![]()
Danes čufti v paradižnikovi omaki, riž, zelena solata z motovilcem
Kjer je volja, tam je pot. TrixiNaor hvala za
, danes je res tako zelo turobno ![]()
Danes pri naju: planinska juha iz vrečke in pica.

danes popečeni fileji lososa, maslen krompir s peteršiljem in na pari kuhan brokoli
joj mišzmoke kolikokrat mislim na našega ežoja,a res nihče ne ve kaj je z njim?
midve sva danes kar zrezek v omaki od sobote in široke rezance ter zeljnata solata s krompirjem
čebulka
Tudi jaz pogrešam ežoja (sem hotela prilepiti "smeška na konec vrstice, pa mi ga vedno vrže na začetek- mi lahko kdo svetuje?)
Pri nama včeraj goveja juha, meso iz juhe, pražen krompir s kolerabico in rdeča pesa, danes ponovitev, namesto pese pa je bila endivija s krompirjem.
Jutri golaž in polenta, endivija.
JJDanes: zelenjavna enolončnica, jabolčni praženec

Miška, zakaj pišeš že pri drugem receptu: Še zadnjič? Ali misliš nehati jesti?![]()
Pri nas danes za kosilo: Kislo zelje s fižolom, za moža dodan en kos kranjske klobase, štruklji s skuto. Razmišljam o juhi - pa se mi ne da kaj dosti več pacati, grem poiskat nekaj enostavnega med recepte.
Katrca11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kavna torta (Coffee cake )

Pirini svaljki s pršutom