Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: meso v omaki, široki rezanci in cvetača z drobtinami

Danes: musaka s kislim zeljem (plast kuhanega riža, plast faširanega mesa - popečenega, začinjenega, plast kislega zelja) in nato ponovi vajo :)

Ob ponedeljkoh je običajno prva na sporedu še nedljska goveja župca, potem pa sem naredila potenstano sveže zelje s svinjskim mesom in pire krompir.

Za preganjanje sivine pa vam pošiljam en velik sončni žarek, ki naj vas ogreje!In spravi v dobro voljo! 

naor

Danes čufti v paradižnikovi omaki, riž, zelena solata z motovilcem

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Naor hvala za , danes je res tako zelo turobno 

Danes pri naju: planinska juha iz vrečke in pica.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

danes popečeni fileji lososa, maslen krompir s peteršiljem in na pari kuhan brokoli

Še zadnjič v tej sezoni, danes in jutri (z malo sreče tudi pojutrišnjem), ežojevo darilo 

lp

mzm

joj mišzmoke kolikokrat mislim na našega ežoja,a res nihče ne ve kaj je z njim?

midve sva danes kar zrezek v omaki od sobote in široke rezance ter zeljnata solata s krompirjem

čebulka

Tudi jaz pogrešam ežoja (sem hotela prilepiti "smeška na konec vrstice, pa mi ga vedno vrže na začetek- mi lahko kdo svetuje?)

Pri nama včeraj goveja juha, meso iz juhe, pražen krompir s kolerabico in rdeča pesa, danes ponovitev, namesto pese pa je bila endivija s krompirjem.

Jutri golaž in polenta, endivija.

JJ

Danes: zelenjavna enolončnica, jabolčni praženec

breskva

Miška, zakaj pišeš že pri drugem receptu: Še zadnjič? Ali misliš nehati jesti?

Pri nas danes za kosilo: Kislo zelje s fižolom, za moža dodan en kos kranjske klobase, štruklji s skuto. Razmišljam o juhi - pa se mi ne da kaj dosti več pacati, grem poiskat nekaj enostavnega med recepte.

Katrca11

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti