Včeraj telečji zrezki v omaki, skutni štrukji, brokoli, zeljna solata, endvija in kristalka
Danes za moja dva panirani zrezki, pražen krompir, paradižnikova solata, zame pa namesto paniranja pečena ribica
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj telečji zrezki v omaki, skutni štrukji, brokoli, zeljna solata, endvija in kristalka
Danes za moja dva panirani zrezki, pražen krompir, paradižnikova solata, zame pa namesto paniranja pečena ribica
Kjer je volja, tam je pot. Trixidanes piščančji zrezek s sirčkom in paradižnikom pa popečena zelenjava zraven, jutri pa računam na čili con carne :)
stella92Petek:
![]()
Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: bograč golaz z
in
mesom, ![]()
, domač
.
![]()
Danes: musaka brez krompirja (korenje, por, hrenovka, šampinjoni) pesa v solati in domače grozdje, je vsak dan trgatev
.
Želim vam še naprej lepo sončno popoldne ![]()
![]()
![]()
Kljub jesenskemu dnevu danes pri nas:
sročji fižol in krompir v koščkih z ocvirki
ednivija in radič v solati, z bučnim oljem in česnom, seveda
Za zalogo se kuha polnjena paprika.
Sobota:
![]()
Česnovo-krompirjeva juhica; riž s porom, dušen korenček, panirane piščančje perutničke; endivija z zeljem in fižolom

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: pečeni
kotleti, pečen
in paprika, domača endivija in zeleno-rdeči radič s ![]()
![]()
mopsika
Pri nas imamo kostno juho z rižem, piščančji paprikaš z valvicami, rdečo peso in torto (sparovo).![]()
Mi pa že dva dni ne kuhamo- včeraj smo na Mihalovem sejmu v Mengšu sprobali žar, no zvečer sem vseeno zakuhala eno govejo juhico iz zaloge , danes pa smo veliko hodili po hribu in smo se na poti domov ustavili na pizzi. Včasih pa res paše biti malo frej....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Špageti karbonara