Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Torek: 

Pozdravček!

prisiljeno zelje s fižolom

Balenka

Danes sem naredila "ta oranžno juho", iz buče hokaido. V dar sem dobila dva ogromna kosa jabolčnega štrudla in to je bilo najino kosilo.

Imejte se fajn!

naor

danes mesna štruca, pire in mešana zelena solata

Danes: korenčkova juha, filane paprike, paradajzova solata, gosti sok iz poberovcov.  Poskušam maksimalno ponucat tisto, kar raste na vrtu. 

Iz dveh razlogov: domače je in frišno,  pa vlagat ni treba, če sproti pojemo, a ne? 

Katrca11

rižota in zeljnata solata s krompirjem

čebulka

Danes:   makaronflajš,   endivija,  breskve.

mopsika

Danes goveja juha z zvezdicami, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata z radičem 

Jaz pa sem zjutraj dobila obvestilo, da so v ribarnici dobili sveže sardone in sem si jih poleg juhice popekla, v solato pa sem dala še kuhan krompir in semena. Preostanek pečenih ribic pa bo šel v marinado...samo še recept poiščem....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 07. 2016 18:21

danes panirani piščančji fileji, pečen krompir in paradižnikova solata s papriko

Danes pri naju: juhice je zmanjkalo, bila je mrežna pečenka, spasiran zelenjavni zosek, tenstan krompir in mešana solata... nič sladičke...zame pol kile fig, za termitka kilo bosanskih sliv...

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti