Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

piščančja obara

Balenka

Danes:   grenadirmarš,   ostanki raznjičev,    in zelena solata, breskve.

mopsika

rižota z zelenjavo,piščančjimi perutkami in paradižnikova solata,za sladico ,kar je pri nas redko pa pehtranova potica

čebulka

danes farfalle z zeljem in slanino (ala zeljne krpice), mešana zelena solata s fižolom

Telečja rižota, mešana solata... sladoled ob križanki.

pozdravček!

Danes:   domača    pica,    za moški del

Kuhanje slivove marmelade oziroma dzema.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 03. 2016 12:41

čufti v omaki,pire in endivija s koruzo in paradižnikom

čebulka

Danes pri nas:

juha

paprikaš

v koščkih

zelena solata

rimljanka

Včeraj sem kuhala za štiri, pa sva imela še danes dva kosilo in z majhnim dodatkom ga bova imela še jutri; goveja juha z rezanci, pečena svinjska reberca, stročji fižol v omaki, tenstan krompir, kumare s krompirjem v solati, zeljna solata s fižolom. Posebej še kuhan korenček, kuhana govedina. Na koncu Planica.

Ugotovitev: z leti jemo občutno manj, s tem, da se nam bolj pozna tistih par žlic, ki jih spravimo vase.

Je pa danes lepo moleti vse štiri od sebe in brati, brati. Med čtivom je tudi knjiga Mene ne bo noben jebo. Za umret smešno.

Življenje je lepo! Lepo popoldne želim vsem!

naor

naor, uživaj v sončku ob branju in smejanju, naslov je pa dober. Si ga bo treba zapomnit za odgovor komu kakšen dan 

Danes pri naju: krem bučna juha, mesni burek, olive, paradižnikova solata in 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti