Sem videla ja, da jih prodajajo kot vinogradniške. Ampak naše dolenjske niso tako povožene, barvo pa imajo prav tako in še niso zrele.![]()
![]()
Sem videla ja, da jih prodajajo kot vinogradniške. Ampak naše dolenjske niso tako povožene, barvo pa imajo prav tako in še niso zrele.![]()
![]()
Trixi, oprosti, ampak ti še nisi jedla vinogradniških breskev/mislim naših domačih/.
branka
Branka, vaših sigurno ne. Sem pa že jedla domače breskve, ki so po okusu in barvi podobne vinogradniškim, le, da so okrogle.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi![]()
![]()
![]()
Danes: ocvrti puranji zrezki, riz z zelenjavo, domača solata, jagode.
![]()
Jota s kranjsko klobaso, kruh. Zame solata s tuno in mocarelo, češnjevcem, semeni..
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: fižolova juha, cmoki z borovnicami in gozdnimi jagodami, polivka iz gozdnih jagod in borovnic
Danes: bučna juha, šmoren z gozdnimi jagodami in borovnicami
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Rižota s šparglji, paradižnikova solata.
dagaDanes: mrzla pečenka in vroč krompir
lp
mzmDanes
: pražen
s čebulo, kuhana dimljena
, solata ledenka, jagode in jogurtovo pecivo z jagodami.
Danes: piščanec s parmezanom, blitvo, grahom in pečenim krompirjem, solata z rukolo in paradižnikom

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Bučni pire iz rumene buče