Danes
: piščančja juha z zlatimi kroglicami in drobnjakom, krompir s čebulo, pečen v pečici, marinirana piščančja stegna z žara, zelena solata z rjavim fižolom, zavitek s skutnim nadevom z bezgovimi cetovi.

Pecivo iz bučk
Danes
: piščančja juha z zlatimi kroglicami in drobnjakom, krompir s čebulo, pečen v pečici, marinirana piščančja stegna z žara, zelena solata z rjavim fižolom, zavitek s skutnim nadevom z bezgovimi cetovi.
včeraj samo sendviči
danes goveja juha z vlivanci, panirani piščančji fileji, tenstan krompir, zelena solata, jagode
![]()
![]()
![]()
Danes:juha iz vrečke, pečene
bedre, pečen
, solata ziva, motovilec.
![]()
mopsika
Sobota: špargljeva juha, žar
Nedelja: korenčkova juha, pohani zrezki (puranji, svinjski), krompirjeva solata
Ponedeljek: Curry iz stročjega fižola, krompirja in paradižnika.
danes makaroflajš in zelena solata
prežganka, rižev narastek
Balenka![]()
Telečji trakci v omaki z zelenimi rezanci, mešana solata - zelena, hrastov list in mladi regrat z Velike planine
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes
:
juha z zlatimi kroglicami in drobnjakom,
golaž, pečene hrenovke, makaroni (polžki iz petih žit) na maslu z drobtinicami, zelena & rdeča kristalka in rdeč hrastov list, jagode.
Danes sem si pa privoščila veliiiko skledo solate s sirom in paradižnikom, pa spekla sem si koruzni kruh in ga potem namazala s pašteto ![]()

Danes in jutri: ena dobra, mesnata reč neznanega imena s čičerkino zlivanko (jutri bo najbrž s čim drugim)
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci