Za veselje v hiši
: pečeno jagnje, bel fižol z žajbljem, šparglji
zelena solata, voda in teran
@trixi, češnje so bile bolj za eno željo, vreme jim ni naklonjeno (toliko bolj je meni, juhej)
lp
mzmZa veselje v hiši
: pečeno jagnje, bel fižol z žajbljem, šparglji
zelena solata, voda in teran
@trixi, češnje so bile bolj za eno željo, vreme jim ni naklonjeno (toliko bolj je meni, juhej)
lp
mzm"Ke lepo!" Kakšne barve! Miška, v Ljubljani pa že briške češnje ponujajo in hvalijo, menda. Jagode sem pa kupila sladke, so pa hrvaške. Za prijateljske odnose s sosedi in ker jih je Spar uvozil.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
zelenjavna juha iz stročjega fižola in korenčka, s piščančjim mesom
palačinke z jagodnim pirejem
![]()
Vaše slikice so res TOP! ![]()
Danes zaradi popoldanskih obveznosti spet polnjene paprike (tokrat že iz zaloge iz skrinje) in domač ![]()
Jutri, ko bo več časa in spet
pa je plan tak: ribe iz žara pripravi moška zasedba zunaj.
Školje na buzaro in šparglje z limoni in pršutom pa jaz. Pa kakšno dobro
, ko je vikend pred nami.
![]()
Lep vikend!
![]()
Perutničke in mlad krompir z zelenjavo v pečici, solata iz kumar in paradižnika.
![]()
![]()
![]()
Danes: pasulj ![]()
s kranjsko
, domač![]()
pijana nevesta
![]()
Juha iz brokolija, še preostali polpeti, berivka v solati in kruh. Zdaj pa malo počivat, za sladico pa na ljubljanski grad po najkrajši poti, nazaj pa z Urbanom. To je luškan vlakec, menda električni. Nazaj tako počasi pelje, da bi lahko hodil ob njem. A je res čarobno peljati se z njim in opazovati okolico, notri pa poslušati navdušeno čebljanje malih "človečkov."
To sem pripisala zato, če bo koga zamikalo, da gre z Urbanom na ljubljanski grad. Ta mesec je vožnja zastonj, vsako polno uro odpelje izpred Magistrata.
Lepo popoldne želim vsem! ![]()
![]()
naor
Sarme so romale v zamrzovalnik, bo prav prišlo za kak delovni ali turobni dan.
Danes bo kokošje- goveja juha, špinača, pire krompir, hrenovke ( zame pa meso kokoši), zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Mi smo v znaku rumenega - kurkume.
Včeraj krompirjeva juha z zelenjavo in kurkumo kot glavno začimbo.

Danes pa fetuccine z zelenjavo in prav tako s kurkumo (testenine proabila od včeraj, so bile z mletim mesopm in zelenjavo).

Danes bo: brancin, ajdova kaša, leča, zelenjava
salatina, voda in teran (pa me zaprite
)
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajski rdeči curry

Carbonara s krompirjevimi tortelini