Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri naju: lignji s krompirjem iz pečice, moj ni bil ravno najbolj navdušen, ampak sem mu rekla: Včasih moraš preskočit v življenju tudi ovire...če se spet ne strinjaš z menoj, komot lahko odpreš uno tvojo ribjo konzervo

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Na naši mizi pa je bilo danes: goveja juha z rezanci, grahov pire, puranja nabodala, motovilec in rukola v solati ter domač malinov sladoled.

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Danes: svinjski zrezki, pražen krompir, bučke s kislo smetano, berivka (iz rastlinjaka), jabolčne rezine, sladoled, smetana 

breskva

Danes: kraljevski  s podloženo popečeno kranjsko , prelit z jajcem in kislo smetano, posut z naribano mozzarelo in kolesci puranje hrenovke ter nato zlato zapečen , regrat, radič vseh barv, endivija, kristalka. 

Katarinči

Danes: svaljki z bučkami in mesno omako, motovilec in regrad.

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Danes:   bograč,    domač 

mopsika

Ričet iz zaloge.

dari

Včeraj: goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina, pečen piščanec, rukola in motovilec.

Danes: goveja juha z rezanci, pečen krompir, čevapčiči, motovilec in rukola.

Balenka

Danes telečji trakci v omaki, skutni njoki, kuhan brokoli, mešana solata- zeljna, regrat, motovilec, radič, zelena in naribano korenje

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes cufte v omaki, pire krompir, solata in maner napolitake

satilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti