Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: svinjski zrezk, široki rezanci, čičerika v paradižnikovi omaki, mešana solata, kokosovi kukiji s čokoladi

breskva

Ricet, potica, piskoti

satilon

Včeraj: korenčkova juha s pomarančo, lazanja z gorgonzolo, solata

Danes: polnozrnati peresniki s tunini omako, solata

Jutri: segedin

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

No, pa še ena, ki je kuhala danes ričet.

naor

Danes:   rizota, endivija s .

mopsika

Pri nas pa pasulj že dva dni, zraven kruh, včeraj je bilo še nekaj potice.

tabu

Bilo kakor bilo, ampak EŽOJ je del teama in brez njega kulinariČka ne bi bila,kar je. zatorej me zanima,ako je fenomenalen gospod Ežoj še med nami,ako spremlja forum in morda občasno dobi vodo v usta, ko vidi vse vaše dobrote,ideje in simpatične komentarje....

Vedno v mojih mislih,gospod Ežoj

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

OOOOOO Brandič moj , kje si se izgubil . Tale pesmica mi je zdajle na misel prišla:

https://www.youtube.com/watch?v=MdXEbvsJh1U

Danes pri naju: belokranjsko cvrtje, zeljne krpice in radič z jajci - konec pirhov je 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes je bila stefani pečenka s pečenim korenjem, zame kos piščančka, pražen krompir, mešana solata (regrat in motovilec z vrta), zeljna solata in jajčka. Pečenka je še ostala in bo še za jutri. 

Tako kuhana jajčka smo porabili, preostanek potice sem zamrznila, ker bo ob kakšni enolončnici prav teknila. Zdaj se bomo še nekaj časa sladkali s čokoladnimi 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: pečen stročji fižol, riž, pečen piščančji file, mešana solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti