Goveja juha z zakuho, kraljevski krompir z muškatnim cvetom, s podloženimi koluti kranjske klobase in "nadloženo :)" hrenovko, gratiniran z mozzarello, žvrkljanim jajcem in malo kisle smetane, zraven skleda radiča vseh barv in regrata ...![]()
![]()

Katarinči
Goveja juha z zakuho, kraljevski krompir z muškatnim cvetom, s podloženimi koluti kranjske klobase in "nadloženo :)" hrenovko, gratiniran z mozzarello, žvrkljanim jajcem in malo kisle smetane, zraven skleda radiča vseh barv in regrata ...![]()
![]()

Katarinči
Danes bo: goveja juha ( že tako lepo počasi brbota ) pire krompir, tenstan ohrovt in govedina iz juhe.
že komaj čakam...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
![]()
![]()
![]()
Danes: stefani pečenka z jajčki, riz z zelenjavo, endivija,rdeč radič,regrat s ![]()
![]()
Pecene postrvi, blitva s krompirjem, mehka solata, ostanki peciva in cokoladnih kukijev![]()
Golaž od včeraj, puran v omaki, testenine, mešana solata, čokoladna torta
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: gratinitan krompi z bučkami, svinjski zrezeki, mešana solata

Danes: dušeno kislo zelje. krvavice, krompir in ![]()
Včeraj: goveji zrezki v omaki, pire krompir, zelena solata, rižev narastek, češnjev kompot.
Danes: goveji zrezki v omaki, testenine, regrat.
Balenka![]()
![]()
![]()
Danes: morska ![]()
![]()
domača pica.
Vzhaja testo za ![]()
, vmes pa se kuhajo jajčka v čebulnih olupkih.![]()
![]()
mopsika
Drage mamice, jaz pa danes nič ne kuham, sem si vzela prost dan...
, kot
za tem stojim ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Ocvrte brizgane palčke (churros)