Za kosilo bo goveja juna z nudeljni, govedina iz juhe, tenstana krompir, spinaca, mehka solata. Za sladko sem spekla cokoladna kukije ![]()
![]()

Eksotični suši
Za kosilo bo goveja juna z nudeljni, govedina iz juhe, tenstana krompir, spinaca, mehka solata. Za sladko sem spekla cokoladna kukije ![]()
![]()
Včeraj špageti boloneze, redič, vložene bučke.
Danes kruhovi cmoki, sirova omaka in tenstane bučke.
Jutri pikantna rižota s papriko.
Lp,
ursiiiDanes: svinjski zrezek z bučkami in šparglji, polenta, mešana solata, tapioka s sadjem

Nedavno:
prežganka z jajcem, golaž z zdrobovimi rezinami in maslenim brstičnim ohrovtom, solata kristalka in rdeč radič
Danes:
goveja juha s kroglicami, piščanec in govedina iz juhe z rižem, grahom, korenjem in koruzo v pečici, solata kristalka z regratom

včeraj piščančji pohani mini fileji + pire
danes bo goveja juhica z nudlči + ocvrt sir + pomfri
jutri pa bo lazanja
Včeraj: ajdova pita z bučkami, paradižnikom in sirom (diši po poletju), danes kislo tenstano zelje, krvavice
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)![]()
![]()
![]()
Danes: ostanki pasulja![]()
![]()
, šmorn, regrat in rdeč radič s ![]()
![]()
Torek:
č
Porovo/krompirjeva juhica; rižoto iz bučk, zelenjava in sv. ribica v tempuri; motovilec z zeljem

Pozdravček!
Danes bo jota s kranjsko klobaso, kruh. Čokoladna torta, jagode in smetana.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Eksotični suši

Veseli tiramisu