Nedelja:
![]()
Piščančje/račkina juhica, domači mlinci, rdeče zelje, račka, piščanec, krvavice, štrucar; jabolčna pita (ni fotke, bila gužva pred golom)
Pozdravček!
Nedelja:
![]()
Piščančje/račkina juhica, domači mlinci, rdeče zelje, račka, piščanec, krvavice, štrucar; jabolčna pita (ni fotke, bila gužva pred golom)
Pozdravček!
Vceraj smo praznovali 50 letnico mojega dragega![]()
hcera je spekla dve bozanski torti...orehovo in borovnicevo
za prste polzat![]()
![]()
Danes pa za kosilo buckina juha, pecen piscanec s krompirjem v pecici in endivja![]()
![]()
za sladico ostanki orehove in borovniceve torte![]()
Včeraj smo se cel dan potepali. Kosilo je bilo na prijetnem jesenskem pikniku: pečene raznovrstne klobasice ( kranjske, s papriko, pekoče,...), krompir s česnom in maslom v foliji iz žrjavice, jurčki iz žara, pečene paprike.
Sladica:pečena jabolka z orehi in medom ter vanilijeva krema - perfektno!!!
Potem pa veliko pečenega kostanja, domač
sok in
ter obilo ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juhica s kroglicami, pire krompir, dušeno rdeče
I, govedina, hren, radič in motovilec s fižolom
Sladica: jabolčni štrudelj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| RadaJem je napisal/a: |
Shari2007, prelepa je tale tvoja psička. Na enega irskega setra me vežejo zelo lepi spomini, zato je to ena mojih najljubših pasem psov. |
Se strinjam, res so super kužki!
Danes družinsko, goveja juha z ribano kašo, piščanec pečen na jabolčnih krhljih, zavit v slanino, pečen krompir z rožmarinom, na pari dušena cvetača in brokoli, mešana solata (endivja, rukola, zelen in rdeč radič, fižol)... na rdeče zelje smo pa na koncu čisto pozabili
goveja juha z jetrnimi knedlčki,
pražen krompir, mlinci,
pečena račka, dunajski zrezki, govedina iz juhe,
vinska omaka, hren, zelena solata s koruzo,
sadna kupa
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka![]()
Pri nas danes goveja juha z domačimi rezanci, piščanec po dunajsko, svinjska ribica v jurčkovi omaki, pražen krompir, sirovi tortelini, na sopari kuhana domača zelenjava cvetača, korenček in brstični ohrovt ter zelena solata, zelje, motovilec in zadnji paradižnik - vse z domačega vrta. Za sladico pa so bili domači piškoti, dva trojanska krofa in kava ter kapučino.
http://www.mojalbum.com/tajdaDanes smo preskočili kosilo- popoldne praznovanje- francoska solata, pirina kaša v zelenjavni solati s sirom, narezek, piščančji pohančki, vložena paprika, kumarice, polnozrnat kruh, torta in tiramisu![]()
![]()
Danes: morska rižota, mešana solata, jogurtovo pecivo s pehtranom
breskvaV petek sem skuhala golaž in polento. Danes pa smo jedli juho, pečenega piščanca, pečen krompir, popraženo zelje in solato.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Zdrobova juha s porom in koenčkom, preostenek francoske solate, krompirjeva solata, kranjska klobasa, mesni polpet, za najmlajšega pa svedrčki s paradižňikovo omako.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini z bučkami in slanino

Dušeno sladko zelje