Sobota:
![]()
Pozdravček!
Sobota:
![]()
Pozdravček!
| naor je napisal/a: |
Takle dunajc kot je Babkin mi pa še vedno aktivira vse žleze, ki proizvajajo slino ne glede na to, kaj priporoča WHO. Midva pa kar naprej nekaj zdravega, danes juha iz maslene buče, široki rezanci in golaž, endivja s fižolom. Jutri bodo pri nama dunajci s pomfrijem! Lep sončen dan je, imejte se nadvse sončno tudi vi, moji dragi kulinarični prijatelji! naor |
Živa je!![]()
Peresniki s fižolom in paradižnikovo kašo
radič s fižolom![]()
lp
mzm| naor je napisal/a: |
Takle dunajc kot je Babkin mi pa še vedno aktivira vse žleze, ki proizvajajo slino ne glede na to, kaj priporoča WHO. Midva pa kar naprej nekaj zdravega, danes juha iz maslene buče, široki rezanci in golaž, endivja s fižolom. Jutri bodo pri nama dunajci s pomfrijem! Lep sončen dan je, imejte se nadvse sončno tudi vi, moji dragi kulinarični prijatelji!
|
Tako zelo sem te pogrešila, sem mal mislila, da si na Havaje šla ![]()
Naor z dunajcem prav nič ni narobe, če pol spiješ zdrav smuti, vse se izravna ![]()
Pri naju danes:
prva goveja juha v tej jeseni, tenstan krompir, zelenjava in meso iz juhe, hren...
Včeraj: krompirjev golaž in šmorn iz pečice.
Danes: testenine z gobovo omako, pečena vratovina in radič s kormpirjem.
BalenkaV četrtek kitajski rezanci z zelenjavo, v petek ni bilo časa za kosilo ![]()
, danes ohrovt s krompirjem, za dragega še hrenovka.
Jutri po dolgem času nedeljsko kosilo pri tašči. Se že veselim.
Shari2007, prelepa je tale tvoja psička. Na enega irskega setra me vežejo zelo lepi spomini, zato je to ena mojih najljubših pasem psov.
Danes: svinjski zrezkim omaka z bučkami, pečen krompir, mešana solata
breskvaJuha iz buč, puranji zrezek s porom in belim vinom ter svedrčki, solata.
Pipi MajDanes bo: goveja juha, pol pa segadin za dva dni ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: Martinova pojedina: pečen
-na željo sina, ki mu ne diši niti
niti goska,
dušeno rdeče
, domači mlinci,
, kokosova
.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Galette z zelenjavo