danes kalamari,solata za nekatere hrenovka
dobrodošla ossi,smeškoti so v tistem rumenem krogcu kjer je črka s pol pa sam na smeškota klikneš in že je prilepljen v besedilo.

Hummus namaz
danes kalamari,solata za nekatere hrenovka
dobrodošla ossi,smeškoti so v tistem rumenem krogcu kjer je črka s pol pa sam na smeškota klikneš in že je prilepljen v besedilo.
![]()
![]()
![]()
Danes, po dolgem, dolgem času: "topu" paradajz- dušen paradižnik z jajci,
, zadnji koščki
pite.
se je ravnokar spekel.
![]()
Sam sem res ena
...haha. Hvala vam!
Petek, 21.8.2015:
paradižnikova juha
francoska solata, mini pohančki
grozdje
kava, linško pecivo (delala včeraj)
Danes kuha tašča, ker sta otroka pri njej in bo poslala kosilo tudi nama.
@Trixi - zdaj bom pa imela tremo, da napišem kdaj tudi kaj izvirnega ![]()
Ossi
Ossi, pridejo obdobja ustvarjanja, pa obdobja kuhanja ( jaz sem trenutno v tej fazi zaradi pomanjkanja časa)...
Tako kot včeraj potepi po trgovinah predvsem zaradi šolarčka, zdaj pa se kuha goveji golaž, zraven bo polenta, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes sem bila prej doma
pa smo ze kosili sataras. Jutri puranja jetrca s cebulo
, polenta s parmezanom, solata. V nedeljo stefani pecenka, tenstan krompir, kumare v omaki, solata. Ce je pehtran kaj zrasel, bom spekla pehtranko s skuto
. Ce ni pa skutin strudelj.![]()
![]()
![]()
![]()
Juha, perutničke v paradižnikovi omaki, polenta, pečena bučka, zelena solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes za moja dva pasulj s kranjsko klobaso, kruh
Zame škampi v buzari.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: na žaru pečena postrv, zraven krompir z blitvo, pečeni jajčevci, bučke, paprike, paradižnik in kumarice v solati, sladoled
Jutri: bučna juha, pečen polnjen piščanec, štruklji z nadevom iz rdečega zelja, pražene bučke, borovničeva
pita
Dober tek
marju
danes čufti, pire krompir in endivja z radičem
Danes: krompirjeva juha z gobami, polpeti iz zukinov, njoki z drobtinicami, paradajzova solata
Jaz osebno pa: krompirjvo juho z gobami, 1 debel paradajz in sladoled, pa sladoled, pa sladoled. Enkrat sem se ga najedla do sitega, upam, da me ne bo več vlaklo na sladoled, kadarkoli se spomnim nanj.
Katrca11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Browniji s temnim pivom