Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

bučke, panirane v pivskem testu, pire krompir in zeljna solata

Danes:   makaronflajš , solata  , breskovo-skutina pita.

mopsika

Mi bomo pa dons joto, z zeljem

lp

cervus

Piščančja stegna, rjavi riž, omaka iz bučk in paprike, mediteranska solata. 

RadaJem

Pozdravljeni,

Sem novo pridružena članica portala Kulinarika. Do sedaj sem od tu velikokrat črpala ideje za kosila in iskala recepte, sedaj pa se vam pridružujem pri pisanju naših kosil.

Rada kuham, še posebej s sestavinami iz svojega vrta. Kuham precej, saj moja banda šteje še tri športne navdušence, skupaj smo torej 2+2.

Upam, da se bomo  imeli fajn :)

Danes pri nas doma: goveja juha s cmočki, omleta s blitvo-češnjevci-meliso-bučko ter radič s fižolom.

Ossi

Pozdravljena Ossi..........tako, pa bomo kuhali skupaj .

Včeraj: pečeni sv. zrezki in paradižnikova solata.

Danes: piščančja obara, rižev narastek in kompot.

Balenka

Ossi, dobrodošla!

Pr nas včeraj zelenjavna juha, bučke polnjene s šunko, sirom..., solata zelje, radič in endivija

poleg tega je v skrinjo romalo precej polnjenih paprik- zaloga za čase, ko bo malo časa,

danes domači njoki, omaka iz ostankov file za paprike in jajčevcev, solata radič in endivija,

za ozimnico pa domača vegeta, zavitki za juho- za v skrinjo- moram še malo dopust izkoristit no saj ni hudega

tabu

Danes pohani zrezki, bučke, pražen krompir, vinska omaka, zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ossi...dobrodošla, naj ti bo to okolje prijetno 

Ne meni se za negativna bombandiranja 

Včeraj čisto nič zdravi sendviči iz avtomata, sam kaj, ko je lakota pa bila prisotna, danes:

pire krompir, špinača in telečja hrenovka, nato pa tiste super lubenice iz tam "Blažkuha" 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: pleskavica in zloženka iz jajčevcev (po Knjigi mrtvih Marka Zorka)

Jutri: pica z mletim mesom, mocarelo in gobami

Pipi Maj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti