| mišzmoke je napisal/a: |
Ossi, Tule najdeš marsikaj, česar ni, pa vprašaj, zagotovo se najde kdo, ki ve
Danes: leča in čičerka s poletno zelenjavo (jajčevci, paprike, paradižnik...), trije polnozrnati peresniki in pol, skleda radiča s fižolom.vsem en lep pozdrVSEM VESEL, DA JE TA TEMA ŠE AKTIVNAJ<Z SEM ČLn kulinarike že dalj časa sa le, da se zadnje čase oglašsm bolj maltoliko poja snila za novejše čla ne, ki morda mislijo, da sem jaz novivčasih sem se veliko oglašal vsepovsod sem bil, nekatere se nidso upale odpret hlasdilnik, so se bale, d BODO MEN NOTER NAJDLEPRED MALO VEČ KOT ENO LETO SEM BIL PRECEJ BOLANIMEL SEM ISHEMIC CEREBRAL vSTROKE. KAKO SE TEMU POLUČENO REČE ALI PO DOMAČE ZADELA ME JE MOŽGSNDKaS KaSP PO vsvklučno s zravniki praviko , da sem se lrpo oporavilDOMAČEto pa verjetno zaradi tega ker je bi la le kapljica into vinsks od suhega vina ( verjrtno erfečegalepremu oporavku je prispevLO VELIKO POZITIVNE ENERGIJE, KI DEM JE BIL DELEŽEN OD ČLANOV KULINARTIKe IN MOJIH DOMSČIHSVOJE JE PRISPEVAL TUDIa roni robidimnso od rrrravno tako pražena srdela, ki mi je prinesla mygrace v bolnico bv ljubljsnine smem pozabit niti prvih češenj s gorškegako dem napisal o mojem oporavku, to jr po mojem mnenju, zrdeavniški konzilij moje familije je ofloćčil, da se mi prepove vožnja avtomobils in felo v kuhinjipa še nobebnega doktorja v familiji ni( prva disertacija se šele delaše najbolj me prizsdene prepoved dela v kuhinjiravno ko bi jaz potegnil pogovor, fs se ta prepoved umskne ps knekdo nekje pozabi hrano na štedilniku in gsa silci rešijo kar se rešiti ds in to objsvio na radiu in to mojs žrens slišiko sem bil v olnici so naredili veliko laboratorijskih preiskav in so nsajdli v krvi precejšen procebnt cigandke in ta mi zavre ko vidim nekje letalsko ksrto za amerika del sur za manj kot tisoč evrobno glede kulinarike meni vwra prepoveduje, dabi šel mim ribarnice ne da bi kupil ribov naši veri je veliki greh če se ne spije kozarec vina po kodilujaz se teh verskih zapovediržim kolikor se le da , le da prištetju kozsrcev niem zelo nstsnćčenvaški ribnik obiskujem rednokot verjetno že veste sem študent. končal sem štufij hispanistike na universidad potr trece poriod de las vida v naši vssi, dedaj sem študent slavistike na univerisidad de pueblo( ljudskas univerza trbovljekatedra ZA RUSKI JEZIK ODLOČIL SEM SE , DA V NAŠO FASMILIJO VPIŠREM PRVEGA POLIGLOTAZNAnje ruščine ni zelo razšitjrno kolikor mi je znano, na kulinariki govorijo po rusko le nens morjein rimljsnkaupam , da tudi jaz čez lto ali dvesedaj jaz le ploho govorim po ruski sedsj le slsbo govorim rusko ps tu di rsčunalnik ne zmore ruske abecede, ds bi ksj napisal po rusko ps manjnjkstudi meki znakuf uf dobil sem izpuščaje, videl sem povratno karto za rio de jsneiro za 3350 eursj veste una kri mi zavre. pa se mi zlo gre vlondon upam, d mi uspe, to speljjst ( v lonfonu šenisem bil sedaj se je že začela seuons cmokov( marelični so že mim ps slivovih neki ne vidim, fsda jih priptasvljstr., če bi meni bilo morda se kdo spomne jsz sem včasih zui ksj posliksl in pokazalpa lepo pozdravljenefdovoljeno delo bv kuhinji...................!toliko za sedaj vsem lep pozdrav
lp
|

Svaljki z žajbljem