Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: polnozrnati kaneloni polnjeni z albuminsko skuto in sušenim paradižnikom v papričino-paradižnikovi omaki, solata

Danes:

piščančje kračke z dušenimi bučkami, pire krompir in solata

Jutri:

pečen file divjega lososa, blitva s česnom, solata

Ninja24

Danes: svinjska ribica v omaki z žajbljem in rožmarinom, prepečen riž z malo curryja, le za barvo

mamamia

poletna pizza, zuppa inglese.

daga

alpska juha, pečen krompir, pohani sv. zrezki, paradižnikova in kumarična solata

Balenka

Balenka, ko omenjaš pohane zrezke ... jaz sem v soboto, pri nas je bila pasja vročina, tudi pohala: zase piščančja bedra, za sina dunajske, za moža vratovino in še melancane, ki jih je jedel kot prilogo k pohani vratovimi . PA riž za prilogo. Kosilo, kot da smo bili sredi zime ali vsaj v jeseni ... Ampak teknilo pa je, tudi počitek po zasitnem kosilu ... 

mamamia

Po celem tednu, ki je bil bolj lahkotno naravnan, so moji iskali meso in evo, ustregla sem jim. Nihče se ni pritoževal. 

Danes pa so nam zapasale tople kumare s krompirjem (kot enolončnica).

Balenka

Ponedeljek:    

Pozdravček!

Danes:  zabeljen stročji fižolin ,  paradižnikova solata, ostanki sv. reber, rolada,

breskve.

mopsika

Danes goveja juha - za ene z zlatimi kroglicami, za druge z rezanci,  musaka, zeljna  solata in zelena solata s fižolom 

Zame poleg juhe, škampi na buzaro na solatni posteljici in kruh za pomakanje

In seveda končno svež zrak, idealen za delo, vrt pa počiva.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 27. 2015 18:43

Dragička je napisal/a:

Ponedeljek:    

Pozdravček!

Dragička, kakšno vino uporabiš za jetrca? Ful jih imam rada, pa bi jih kdaj pripravila še kako drugače kot pražena.

Blanchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti