Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

piščančja obara, pohan kruh

Balenka

Takole zgleda jedilnik Človeka in žene, ki imata vsega preveč (let, kil, holesterola, cukra...) 

- torek in petek sardele, na štirih kapljah in pol olivnega olja, seveda brez moke, radič najmanj drugega reza.

pol kosa polnozrnatega kruha z lanom

- dnevi vmes so zapolnjeni s čičerko, lečo, polnozrnatim kuskusom, fižolom, z vso možno zelenjavo, kar jo       premorejo okoliški pridelovalci, v vseh oblikah in barvah, včasih zaokroženo s ščepcem mesa, celo piščanec je  enim ratal dober

Slikat se mi ne da (a ne, da boste vseeno mirno spali), ni moči...kje ste še videli miš brez sira...

Danes bi z veseljem rimljankino sladico, kljub sladkornemu bledežu

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 24. 2015 16:45

Danes mesne kroglice iz preostanka pakiranja čevapov v paradižnikovi omaki  s špageti, zelena in rdeče solata salanova

Zame popečene bučke, češnjevci, gamberi, mocarela in solata

Posladek: kavč in prebiranje časopisa za teden dni nazaj

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Juha, popečeni puranji koščki, bučkini polpeti, kumarična omaka, zelena solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

mišzmoke - nič zato, če ni slikce, s svojim optimizmom si me res nasmejala 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Midva sva včeraj jedla polento in lignje na (rdečo) buzaro. Recept iz baze, meni zelo všečen. Danes sem se kuhala ob pečici, v kateri se je pekla musaka, zraven pa je bila kumarčna solata.  Ah, kar še zraven popijemo in pojemo ne spada pod kosila, itak gre vse takoj ven.

Miška, ob tvojih jedilnikih je nemogoče pridelati holesterol in cukr. Mal se hecaš, a ne?

naor

naor, večerni "masaker" se dogaja za zaprtim ekranom

lp

mzm

naor

Miška, ne šparaj z olivnim oljem, saj veš, da povišuje HDL (dober) holesterol. Samo ne kuhati z njim.

Danes pri nama, tunino-bučkini polpeti in kumarična solata

Danes: blitva z gobami in slanino, njoki, mešana solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti