Juha, popečeni puranji koščki, bučkini polpeti, kumarična omaka, zelena solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Juha, popečeni puranji koščki, bučkini polpeti, kumarična omaka, zelena solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/mišzmoke - nič zato, če ni slikce, s svojim optimizmom si me res nasmejala ![]()
![]()
![]()
Midva sva včeraj jedla polento in lignje na (rdečo) buzaro. Recept iz baze, meni zelo všečen. Danes sem se kuhala ob pečici, v kateri se je pekla musaka, zraven pa je bila kumarčna solata. Ah, kar še zraven popijemo in pojemo ne spada pod kosila, itak gre vse takoj ven.![]()
Miška, ob tvojih jedilnikih je nemogoče pridelati holesterol in cukr. Mal se hecaš, a ne? ![]()
![]()
naor
naor, večerni "masaker" se dogaja za zaprtim ekranom![]()
![]()
lp
mzm![]()
![]()
![]()
Miška, ne šparaj z olivnim oljem, saj veš, da povišuje HDL (dober) holesterol. Samo ne kuhati z njim.
Danes pri nama, tunino-bučkini polpeti in kumarična solata
Danes: blitva z gobami in slanino, njoki, mešana solata
Pri nas pa zame slana pita z blitvo, korenje + listje, koruzo, tuno za ostale pa puranja prsa na tanko narezano in namazano s tunino omako ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ocvrti fileji vitkega soma
,
solata,
, breskve,![]()
![]()
![]()
| shari2007 je napisal/a: |
Miška, ne šparaj z olivnim oljem, saj veš, da povišuje HDL (dober) holesterol. Samo ne kuhati z njim. |
Moja mišja pamet pravi, da dokler smo v procesu kaliranja, je lekarniški odmerek kar pravšnji, kasneje pa zmerno naprej, preveč zagotovo ničemur ne koristi![]()
Tudi kuham z njim, kaj čem, mišja pamet pač![]()
Vseeno hvala za skrb.
lp![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Fokača s paradižnikom in timijanom