Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Juha, popečeni puranji koščki, bučkini polpeti, kumarična omaka, zelena solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

mišzmoke - nič zato, če ni slikce, s svojim optimizmom si me res nasmejala 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Midva sva včeraj jedla polento in lignje na (rdečo) buzaro. Recept iz baze, meni zelo všečen. Danes sem se kuhala ob pečici, v kateri se je pekla musaka, zraven pa je bila kumarčna solata.  Ah, kar še zraven popijemo in pojemo ne spada pod kosila, itak gre vse takoj ven.

Miška, ob tvojih jedilnikih je nemogoče pridelati holesterol in cukr. Mal se hecaš, a ne?

naor

naor, večerni "masaker" se dogaja za zaprtim ekranom

lp

mzm

naor

Miška, ne šparaj z olivnim oljem, saj veš, da povišuje HDL (dober) holesterol. Samo ne kuhati z njim.

Danes pri nama, tunino-bučkini polpeti in kumarična solata

Danes: blitva z gobami in slanino, njoki, mešana solata

breskva

Pri nas pa zame slana pita z blitvo, korenje + listje, koruzo, tuno za ostale pa puranja prsa na tanko narezano in namazano s tunino omako

Alisea

Danes:  ocvrti fileji vitkega somasolata, , breskve,

mopsika

shari2007 je napisal/a:

Miška, ne šparaj z olivnim oljem, saj veš, da povišuje HDL (dober) holesterol. Samo ne kuhati z njim.

Moja mišja pamet pravi, da dokler smo v procesu kaliranja, je lekarniški odmerek kar pravšnji, kasneje pa zmerno naprej, preveč zagotovo ničemur ne koristi

Tudi kuham z njim, kaj čem, mišja pamet pač

Vseeno hvala za skrb.

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti