Danes popečeni trakci sv.fileja in piščanca z gorgonzolinim maslom, rižota s šparglji, zelena solata iz vrta
Pa senca, klima ....
Včeraj noro vroče na morju..![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes popečeni trakci sv.fileja in piščanca z gorgonzolinim maslom, rižota s šparglji, zelena solata iz vrta
Pa senca, klima ....
Včeraj noro vroče na morju..![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
lavor solate, češnje
lp![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: narastek z bučkami, mešana solata
breskvaRižota z morskimi sadeži.
www.slascicarka.blogspot.comDanes: piščančji medaljoni, velika paradižnikova mešana solata z veliko "omake ker jo popivnamo s kruhom ![]()
![]()
Ragu iz svinjine in purana, pečeni rezanci s skuto in brokolijem, zelena solata
Sladica kupljena- kremšnite in čokoladna tortica.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiBaje organizem šokiramo, če v telo vnašamo mrzle zadeve
, danes smo imeli pirino mineštro
in veliko LL, zeleni čaj
(bom še kar naprej samo sebe šokirala
)
lp![]()
![]()
mzm
Meni je sedaj krasno pasala paradižnikova solata, nič pa nisem imela proti enolončnici iz mladega zelja, ki je bila za kosilo. Pa v teh vročih dneh skoraj nikoli ne posežem po pijači iz hladilnika - skratka ne maram teh šokov.
rrrDanes: boranja, krompirjev pire
breskva| ribaracarak je napisal/a: |
Meni je sedaj krasno pasala paradižnikova solata, nič pa nisem imela proti enolončnici iz mladega zelja, ki je bila za kosilo. Pa v teh vročih dneh skoraj nikoli ne posežem po pijači iz hladilnika - skratka ne maram teh šokov. rrr |
No, evo, od same toplote in hamronijev telesu sem pozabila napisat, da je bil zeleni čaj topel. Mineštra niti ni tak problem (razen ko se kuha, pa vmes skočim pod slap mrzlega zraka in je), ampak tople, ali celo mlačne pijače, o, buh...e viva šoki![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin