Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ogromna skleda mešane solate!

www.slascicarka.blogspot.com

Kosilo v 15 minutkah: Tortelini z naribanim sirom, pečene rezine jajčevca s česnom, zelena in paradižnikova solata.

RadaJem

Danes filana paprika iz zaloge za enega, hči navija za sataraš, sin bo navdušen nad paradižnikovo omako s svedrčki, jaz pa sem krožnik juhe in kasneje še eno mešano solato. Hitro pa vsi zadovoljni...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Se še kuha:

zadaj v loncu se greje voda za široke rezance, v levem ni nič, za solato bo zadnja glava LL

lp

mzm

Sem dala prvič kuhat muškatno hobotnico v navaden lonec, zmrznjeno seveda, po 3 urah še trda. Čudo božje.

Sem si mislila, tako majhna, tole šala mala pa jo nisem dal v ekonom....

Pa sem zato imela zelenjavno solato s sirom, konopljinimi, lanenimi, bučnimi, sezamovi semeni, orehi, pinjolami, češnjevcem, kar pa zadnje čase obožujem....

Danes: skutini cmoki z marelicami, vanilijeva krema z jagodami

breskva

Včeraj: juha, losos z meliso, pečen krompir, grah z mocarelo, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes fuži z mesno omako, zelena solata z rukolo

Zame hobotnica v solati.

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 11. 2015 12:24

Pri nas

torek: zelenjavna juha, skutni štruklji

včeraj: korenčkova juha z zdrobom, čevapčiči, dve skledi zelene solate ( za 4 jedce)

danes: pečen mladi krompir, mesni sir, solata kot včeraj

tabu

danes pita s tuno in mesana solata, jutri sv. dunajski, ponfri in mesana solata. V soboto polnjena cebula z mletim mesom in solata z vrta, za sladico pa pehtranka s skuto. V nedeljo lorenski kis in solata z vrta, pa se pehtranka, ce je bo kaj ostalo 

satilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti