Nedelja:
![]()
Piščančja juhica, pečene
nogice,
, kumarice v jogurtu, zelena solata, skuštrana rolada:
ma
Pozdravček!
Nedelja:
![]()
Piščančja juhica, pečene
nogice,
, kumarice v jogurtu, zelena solata, skuštrana rolada:
ma
Pozdravček!
Dnaes pri starših, goveja juha, nekaj mesa na žaru, paradižnik, kasneje orehova rolada z kislo smetano in jogurtovo pecivo z rabarbaro in jagodami.
tanjajMidva sva danes jedla:govejo juho z rezanci,v pečici pečeno svinsko pleče skupaj s krompirjem,ter pesino in paradižnikovo solato s papriko in mlado čebulo.Za poobedek pa bo v popoldanskem času panakota z gozdnimisadeži in sladoledom.
Lepo nedelsko popoldne.
mojih6Danes: puranji koščki v smetanovi omaki, njoki, mešana solata, pita s skuto
breskvaČevapčiči, lepinje, ajvar, čebula, paradižnik in dve tortici ...
Pipi MajDanes goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, berivka, češnje, jagode
Zame namesto hrenovke file ribe.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| mišzmoke je napisal/a: |
babka1951, vem, da je tebi to malce tuje, ampak, obstajajo intimne sfere človekovega življenja, o njihovem razgaljanju odloča le in zgolj taista oseba.
Danes bomo jedli, kaj in kdaj je še uganka lp mzm |
Malo za šalo, pa malo za hec, predvsem pa čisto zares:
Očitno sem takrat, ko so pamet na veliko delili bila odsotna. Bila pa sem prisotna takrat, ko so nas učili:
- Kaj lahko razumemo in kaj smo pripravljeni razumeti ?
Kosilo danes je bilo več kot odlično!!! ![]()
Mesna štruca z rokoto v testu, zraven popečene penne rigate s špaglji. MAlo hecna kombinacija, samo je bilo dobro. Pa hrustljava zelena solata zraven, vse pospremljeno s kozarčkom rdečega.
mamamia
Uganka je izpolnjena![]()
: telečji vrat s kostjo, mlad krompir iz sosednjega kraja
skledurina nekaj ledenki podobnega, teran in voda
lp
mzmPri nama je tudi danes izgledalo približno tako na krožniku kot pri tebi Miška, le da je bilo najino meso vratina in tudi solata, pa ne upam napisat kakšna. ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Začinjene polnjene paprike s feta sirom

Poletni svaljki z dimljenim lososom