Pleskavica, čevapčiči, piščančja nabodala, pečen krompir, ajvar, šobska solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Pleskavica, čevapčiči, piščančja nabodala, pečen krompir, ajvar, šobska solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: puranja rolada, kruhova rolada, sirova omaka, mešana solata
breskvaDanes: goveja juha, meso iz juhe, pražen krompir in zelena solata z rukolo, paradižnikom
jutri: goveja juha, svinjski zrezki v čebulni omaki, žlikrofi, zelena solata in sladoled s smetano in z jagodami
marjuDanes v znamenju smetane: grahova juha, pečene paprike v smetani, pečen piščanjčji file v smetani, pečena polenta, grška solata, domači jagodni sladoled
In še vprašanje glede počutja Ežoja, ker me kar dolgo ni bilo tu gor.
Prijetno nedeljo želim. ![]()
Danes sva na kosilo povabljena, Za nas, ki imamo radi morsko bodo špageti z morskimi sadeži, za tiste druge pa svinjska rebrca s krompirjem in zelenjavo izpod peke in kakšne mešane solatke. Sladico bom prispevala, sem včeraj naredila kokosovo torto ![]()
Danes goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, berivka, češnje, jagode
Zame namesto hrenovke file ribe.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| sandrak je napisal/a: |
Danes v znamenju smetane: grahova juha, pečene paprike v smetani, pečen piščanjčji file v smetani, pečena polenta, grška solata, domači jagodni sladoled
In še vprašanje glede počutja Ežoja, ker me kar dolgo ni bilo tu gor.
Prijetno nedeljo želim. |
Jaz večkrat opazim, da je naš Ežoj prisoten z nami, se sam prijavi, ali pa se v njegovem imenu kdo drug, me danes ne zanima več, velikokrat smo spraševali, pisali, kako ga pogrešamo... ko nas je razveseljeval s svojimi prigodami, se je veliko njegovih pristašic oglašalo, danes molčijo...priznam, tudi jaz ga pogrešam... ampak življenje gre dalje, z nami, ali brez nas ...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951babka1951, vem, da je tebi to malce tuje, ampak, obstajajo intimne sfere človekovega življenja, o njihovem razgaljanju odloča le in zgolj taista oseba.
Danes bomo jedli, kaj in kdaj je še uganka![]()
lp
mzm![]()
![]()
![]()
Danes: sv. dunajski zrezki
, pražen krompir
, radič,kristalka,motovilec, jagode,![]()
![]()
mopsika
Pri nas danes malce nenavadna kombinacija po želji otrok: goveja juha in domača pizza, najbrž bo padla še paradižnikova solata z mocarelo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Pohorska gibanica