Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek:                

Pozdravček!

včeraj svinjski zrezki v omaki, pire, solata

danes makaronflajš in solata

Domača pica s suho salamo.

Pipi Maj

Danes: pire krompir z mozzarello, stročji fižol v omaki, zarebrnice, mešana solata, dunajska čokoladna krema

breskva

Danes za mojega moža pasulj iz skrinje s suhimi reberci, zame nič...

Sploh nisem bila nič lačna v pričakovanju lepega popoldneva!

Živimo na robu Ljubljane, vsi se med seboj poznamo in se spoštujemo, vsako leto v maju naši prostovoljci rdečega križa organizirajo srečanje za ljudi, ki so dopolnili več kot 75 let... Danes je bil čudovit dan. Ogromno ljudi je prišlo, ki so dopolnili 75 let, so se čudili,,, ampak, vse manj ljudi, ki so stari čez 90 umre, vsako leto jih je več, ki presežejo 75 kakovostnih let, in tako nas je danes na tem srečanju bilo veliko.

Čudovito popoldne je bilo, udeležili so se ga tudi naši občinski ...žene in možje... brez nakladanj, ker so jim to naši že v naprej dali vedeti...

Moje besede ne morejo opisati tega, kar smo vsi prisotni lahko videli v očeh teh naših starostnikov, zaplesala in zaigrala jim je folklorna skupina iz našega bližnjega kraja, na harmoniko je neutrudno poigravala naša krajanka, poleg smo bili pa tudi mi, po sili razmer zraven povabljeni, tako razglašeni, ampak z največjim aplavzom nagrajeni...bil je dan, lepih sanj 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Juha, pečene perutničke, pire iz kolerabe, zeljne krpice, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes bova midva imela:

goveje zrezke po vrtnarsko, pečen krompir in eno solatko 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Petek:     

Pozdravček!

Danes:   mlada špinača s ,  kranjska ,  radič,kristalka,motovilec.

mopsika

Raznoliko danes pri nas- ena alpska juha iz vrečke, za dva ostanki piščančjih pohančkov od včeraj, nekaj pomfrija, veliko ledenke, za dve solata - ledenka s popečenimi trakci piščanca, mocarela, ananas, orehi, semeni, koruza, za enega pa čufti, riž in ledenka.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti