Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas včeraj deževnopraznovanje za kar veliko družbo:

sladice za zaćetek in konec: skutine ledene kocke, kokosove rezine, kraljeve rezine, lunce, pecivo, ki izgine v 10 minutah, sladoled....

vmes pa pohani puranji zrezki, pohani kosi piščanca, čevapčiči, ješprenjeva solata, popečene bučke s polžki v solati, paradižnik, paprika,tzatziki, mlada čebula...

pa seveda  

kljub dežju in majhnemu prostoru veliko dobre voljepa malo glasbe za povrh.

Danes goveja juha, včerajšnji ostanki, zelena solata.

tabu

Včeraj pri starših na pikniku,

danes pa gratiniran krompir, ocvrt piščančji zrezek, kuhana cvetača, zelena solata, kasneje pa domač štrudelj!

tanjaj

Ta teden sem bolj malo kuhala doma. Cel teden je bil bolj športen, malo tu malo tam.

No danes je nastalo tole:

alpska juha z jetrnimi cmočki, pražen krompir, kaneloni in mešana solata (zelena, paradižnik in korenje), breskov kompot

Balenka

Pri nama lepo diši po musaki, kmalu bo. Naročila sem ledenko, dobila gentile. " Sem vprašal, če je to ledenka in mi je branjevka zatrdila, da je!" Gentile solate ne maram preveč, a kaj naj se zdaj jezim? Ni vredno!

Štrudel še kar traja, cel protfan težko pojesta dva povprečna jedca, obiskov pa ni bilo v tem deževnem vremenu.

naor

naor, a jast lahko mal mojega k tebi pošljem na ta štrudel 

Pri nas so ga včeraj na pikniku vsega zmazali, me že sprašuje, kaj bo danes za sladko??? Sem rekla, da nič, lahko si pa odvije kakšno čokolado 

Se pa danes še kuha ričet s suhimi rebrci, spet ga bo tako velikooooo... sem snahi že telefonirala, naj se na poti domov pri naju ustavi 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Testenine z bučkami in brokoli.

Pipi Maj

Danes<:   goveja juha z gresovimi knedeljčki,  meso iz juhe, ostanki  pražen , kristalka

in motovilec,   jagode, zadnji koščki rafaelo peciva.

mopsika

Ponedeljek:            

Pozdravček!

Babka, komot, sem naredila tako kot ti, s skuto in jabolki! Luštno je pripraviti, če se potem poje, ne pa da se valja tri dni in se matraš, ker ti je škoda stran vreči. Pa tokrat sem naredila testo, ki se kar topi v ustih, evo.

Tudi musako sem danes naredila v najmanjšem pekaču, vsak sva vzela en kos, še štirje so ostali. Kako bi moji vnučki to pojedli, pa so žal predaleč.

naor

Danes goveja juha z rezanci, rižota iz pečice, domača berivka 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti