Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Stročnična mineštra in paradižnikova solata (v pričakovanju pravega paradižnika, ker je tole iz trgovine le bled posnetek prave reči ...).

Pipi Maj

@breskva, ritamisu je iz enakih sestavin kot tiramisu (brez jajc), le pri fotogeničnosti mu škripa

Danes: kunec se peče

krompir v oblicah se kuha, blitva pa se, pozabljena, kuja v hladilniku, poleg bodo še zelena solata, teran in voda

lp

mzm

in jajčka na solati

Balenka

mišzmoke je napisal/a:

Danes smo imeli pirino mineštro, nedolžno

mišzmoke, men se tko zdi, da kruh pa ni čist nedolžen...

in ritamisu, brez jajc

moj tega ne porajta, glavn, da je dobr !!!

lp

mzm

je danes prinesel eno super poceni lešnikovo rolado z nutelo iz Spara, sam kaj, ko jo je do jutr treba pojest, se bom še jaz z njo zvečer basala 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Mygrace je napisal/a:

Sem hotla zgornjo praznino zapolnit, hehe....pa ne bom popravljala sporočila, naj ostane prazen prostor

Očitno mi je šla še grafika na roke

Mygrace

Mygrace, v tisti prazen luft, kakšno slikco prilimaj, ni treba, da je profi, tu smo amaterji...

Moj ošpice dobi, ko me vidi s fotkičem v roki, ko on že za mizo sedi 

Danes sva midva imela: golaž, široke rezance in iz vseh vetrov skupaj prinešeno solato, vrt sva rihtala, prišla do konca, moj mi je kar naprej ponavljal, kako sem zoprna...nič novega 

Kuskus s koruzo in sardinami

Cinnamon Stick

@breskva, ritamisu je iz enakih sestavin kot tiramisu (brez jajc), le pri fotogeničnosti mu škripa

Mišzmoko, zelo dobre slike  

Danes: piščančji žur malo drugače, kuhan krompir, mešana solata, torta

breskva

Babka, še iz mlafdosti se spomnim, kako sta se starejša soseda kregala pri urejanju vrta.  Zato jaz to kar sama delam, malo mi je sicer pomagala hčerka in mi povedala, da sem tečna. Zdaj je odpuščena, ker hočem, da je dobro narejeno. Ni nič jezna name. Vedno pravim:" Vse, kar znam, napravim sam!" In tako največ delam sama.Prav mi je.

Jemo pa tudi, ampak nič posebenga: radič s krompirjem in špagete z drobtincami danes jaz. Mož pa kranjsko s fižolovim golažem.

naor

O, draga Babka, takšno kosilo bo pa jutri tudi na naši mizi, pa tudi solato sem dobila, domačo , zelo veliko.

mopsika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti