| mišzmoke je napisal/a: |
in ritamisu, brez jajc lp
|
A prav ritamisu je bil![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
in ritamisu, brez jajc lp
|
A prav ritamisu je bil![]()
Danes: jetrca v omaki, kuhan krompir, berivka s fižolom
Mišzmoko, kakšne sestavine so v ritamisu, brez jajc ![]()
breskva
včeraj goveja juha, govedina iz juhe, tenstan krompir in zelena solata
danes govedina s česnom (po Mopsikino), njoki in zelena solata
za jutri kradem idejo od Dragičke, torej pečene perutničke in prebranac, zraven bom popekla še šparglje s česnom in naredila solato iz mlade špinače
| the tina je napisal/a: |
kitchenwithblas, en dobronamerni fotografksi nasvet: najboljša svetloba za slikanje hrane je naravna (brez flahsa), difuzna svetloba (npr. pred oknom zagrnjenim z belo zaveso, če je sonce in brez zavese, če je oblačno)
|
hvala za ta nasvet in vsekakor ga bom upošteval...
se tudi prave fotografije še učim in od začetka pisanja do danes se že veliko izboljšal in strmim k temu, da se bom še bolj ... ![]()
![]()
![]()
Pri nas tudi
opravki v prestolnici, pa še delo na vrtu...poslednično brzinsko kosilo paradižnikova solata, hrenovke, kruh, zame samo šobska...
| kitchenwithblas je napisal/a: | ||
|
A si že bil na kakšni foto delavnici za hrano? Jaz sem bila na eni, trije slovenski vrhunski stručkoti s tega področja, vsak na svoj način, so prikazali, kako se kaj počne. Prav o svetlobi je bilo veliko govora, kako ravnati, kako ujeti pravo, kako si - s preprostimi pripomočk, ki jih imamo vsi pri roki, pomagati. Seveda je bilo veliko vaje, praktičnih poskusov, nasvetov, skratka izjemno poučno in uporabno.
mamamia
![]()
![]()
![]()
Danes: sv. vratinik
v čebulni in korenčkovi
omaki , riž s čemažem
solata: motovilec, kristalka, radič.
![]()
Danes pa res ne vem kaj naj.. jutri bo domača pica, ker je tako naročil moj najdražji..
Tuna, testenine, riž, v skrinji imam kanelone, ne vem kaj bi :(
"Sam da je sladk pa kofe!"Pri nas zadnje tedne kuhamo in jemo ritamisuje iz čemaža, regrata, rmana, kopriv, skute, smetane, prepečenca...
Za mesojede, med katere se po novem uvrščam tudi sama, je na lagerju en kup mesa. In briga me spomladansko čiščenje organizma
, ga itak čez zimo nisem zasvinjala![]()
(pejstam press: moje življenje moje kraljestvo moje telesce moj zaklad![]()
)
Mygrace
Sem hotla zgornjo praznino zapolnit, hehe....pa ne bom popravljala sporočila, naj ostane prazen prostor![]()
Očitno mi je šla še grafika na roke![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Jugoslovenka