Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kaj bo danes zaradi časovne stiske še ne vem....  Včer bil isti problem, a bili narejeni hitri gratinirani kaneloni...  V nedeljo pa bilo več časa in se pripravljalo malo bolj zdrabo kosilo  RIŽOTA IZ AJDOVE KAŠE

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Moje zlato, to pač preide v kri. A zgodi se tudi najboljšim, ne? Moj fižolov golaž je pa že pripravljen, ga je malo več kot sem sinoči mislila, da bo, saj sem ga ročno še namočila, danes zjutraj skuhala in evo, jed čaka na jedce.

Vsem želim lep dan in dober tek!

naor

Danes:  špageti z bolonjsko omako z dodadkom čemaža,  solata-radič,kristalka,motovilec.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 21. 2015 12:08

Torek:          

Pozdravček!

Špageti z mesom, paradižnikom in korenjem ter zeljna solata.

Pipi Maj

pohan piščanec in francoska solata

Balenka

kitchenwithblas, en dobronamerni fotografksi nasvet: najboljša svetloba za slikanje hrane je naravna (brez flahsa), difuzna svetloba (npr. pred oknom zagrnjenim z belo zaveso, če je sonce in brez zavese, če je oblačno)

the tina

Narezljane krompirjeve polovičke v pečici, na hitro podušena mlada špinača z veliko česna in suhimi paradižniki.

RadaJem

Danes: golaž, polenta, motovilec in 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes smo imeli pirino mineštro, nedolžno

in ritamisu, brez jajc

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti