Čevapčiči in peperonata.
Pipi Maj
Čevapčiči in peperonata.
Pipi Maj
Pečeni kosi piščančka, telečji kotlet, dušen stročji fižol s korenčkom in paradižnikom, grahova omaka, pečen krompir, mešana solata. Za sladico pa se je potrudila hči in spekla štrudelj, pa še en kos potice sem odmrznila, ker je manjkala za praznike.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVanja,si tisti hlebček pekla sama? Če si,bi prosila za recept. Hvala
ultranovaZadnje čase pa objavljate same mamljive slike. Bi se kar povabila h kaki babki ali Mme, pa še h komu.![]()
Včeraj pri nas: domača pica z mocarelo, svežim paradižnikom in papriko, regratova solata z radičem
Danes: špargljeva juha, kuskus, bučke in rdeča paprika na žaru, za posladek sadna solata z vanilijevim jogurtom.
P. S. Tudi mene zanima, kako je z Ežojem in mu želim vse dobro.
RadaJem
Danes: zopet regratova juha ![]()
, pečena
bederca in pečen
, regrat v solati.
Ežoj, če nas še kdaj spremljaš, iz vsega srca ti želim, da okrevaš in se vrneš med nas ![]()
![]()
![]()
Včeraj s pašto, danes s kruhom:
lp
mzmPonedeljek: svedrčki z beluši, pinceto in jajci, mešana solata
Torek: zelenjavna juha, sirovi štruklji
breskvaBreskva, upam da pinceta ni bila preveč trda
.
Jutri bova jedla orado in krompir, pečeno skupaj v pečici in zeljnato solato.
Danes: Mešana solata z rukolo, rakovičje polpeti (že nekaj časa jih delam po drugem receptu, kot sem ga dala v bazo), popečeni kruhki. H2O.

Vanja
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš, kristalka in motovilec.
![]()
mopsika
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Pistacijeve rolice