Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Uh, danes se je pa jedlo: en čink teletine s krompirjem, papriko in korenjem pod peko, ta zadnji regrat z jajcem (ne, niso bili cvetovi, te sem odrezala stran ) in slanino in . Zdej pa sadit aronije in sivke, ampak prej še malo počakat, da se hrana "usede".

lp

cervus

Danes so nam kuhali drugi, hčerkama piščanca v kitajski restavraciji, nam trem pa na morju, najprej za uvod ribji namaz s pregrešno dobrim vročim kruhom, midva s sinom morski list z blitvo in krompirjem, mož pa pleskavico s kajmakom in pečeno papriko....

Jutri pa spet delo na vrtu in domača kuhinja....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Vceraj uzivanje na vrtu...sem na kuho pozabila in sem kar po telefonu narocila kosilo klasiko dunajc s ponfrijem in pica....no solato sem pa pripravila. Danes spet vrt za kosilo pa zelenjavni pire, peceni sv. zrezki, solata in orehova potica.

satilon

Tri dni sem kuhala v hribih pretežno iz sestavin, ki so bile v shrambi in na travniku.

Petek: ajdova kaša s šampinjoni in suhimi jurčki, pesa v solati.

Sobota: planinska juha iz vrečke, skleda regrata s krompirjem, fižolom, zabeljeno z vročo zaseko in kisom, zraven še topel, doma pečen kruh.

Nedelja: rižota iz riža, pire in ječmena, z grahom, korenjem in hrenovkami, regrat s krompirjem v solati.

Za sladico je vse dni bil kompot iz suhih jabolčnih krhljev in sliv.

Pihalo je pa tako, da mi je nabrani regrat sproti odnašalo.   

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

včeraj pasulj, kruh

danes čevapčiči, kruh in solata iz paradižnika, čebule, avokada in mocarele

Danes mo imeli: zelenjavno kremno juho s smetanovimi cmočki, rižoto iz telečjega mesa in zelenjave, regrad z ocvirki in jagodni domači sladoled...mljask

lp, Saša

Mir in dobro!

Fajitas odišavljen piščanec s čebulo in papriko, za enega dokončan kot quesadilla, za low OH pa nadevano v list maslenke. Popravile me, če je narobe. Poleg salsa s koruzo z žara in črnim fižolom. Pivo in sadni čaj zame. 

Vanja

Danes: goveja juha z rezanci, meso iz juhe,  pražen krompir, regrat s , .

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 13. 2015 14:04

Ponedeljek:        

Kurja juhica (od včeraj); špageti z recikliranimi koščki; zelena solata

Pozdravček!

Danes: stročji fižol s korenčkom v omaki in Šmarješki štrukeljci - odlična priloga, zahvala gre pa k Balenki, ki je recept prispevala. Jedci smo bili navdušeni 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti