Sreda:
![]()

Pozdravček!
Sreda:
![]()

Pozdravček!
Pri nas pa vsak dan, že kar nekaj časa, vsaj en proizvod divje narave: regrat, čemaž, koprive.
Tako smo imeli včeraj bučkine polpete, popečeno polento s sušenimi paradižniki in koščki prekajenega šinjeka, v kosih kuhan krompir, popražen na čebuli, regrat v solati s krompirjem in jajčkom.
Danes pa bo čemaževa juha (ne kremna) z vodnimi žličniki (ampak brez vode, samo jajce in moka), pečen file postrvi, pečen krompir, regrat v solati z vročim fižolom.
pirnica
Piščančja obara z žličniki, pirina rižota z vršički pokalice, kuhan regrat s koščki mozzarelle, voda z limono.
dagaPražen riž - s čebulo, porom, gobami, papriko, bučkami in jajcem.
Pipi MajČemaževa juha, pica, motovilec.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Lazanja in paradižnikova solata. Za posladek domač štrudelj.
( imam težave z računalnikom in zato ni slik....bo treba novega...)
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes in jutri: nedolžna jota
kruh in pogostejši obisk hladilnika![]()
lp
mzm
V nedeljo smo imeli prvi BBQ. Naredila sem flatbread in vsi so bili navdušeni. Zraven pa še perutničke, piščančje prsi, paradižnikovo solato, bučke, tzatziki...
cosmoOd zgodnjih jutranjih ur delo na vrtu. Sem se ga prav najedla
.
Danes: pečen sv. kare in krompir, malo omake še od predvčerajšnjim, mešana solata in sadje.
Danes: svinjska ribica v smetanovi omaki z jurčki, kruhovi cmoki, mešana solata, piškotne rezine z orehi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado