Zelenjavna juha, špageti z mesno polivko, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Zelenjavna juha, špageti z mesno polivko, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Ker je včerajšni snežni dan kar klical v naravo, se mi pač ni dalo kuhat in bilo kosilo končano v 12-ih minutah
TUNINE TORTILJE Z DIMLJENIM SIROM
Danes pa mal več cajta in se zdajle že peče kunec v marinadi iz medu, sojine in ostrigine omake, svežega majarona, brinovih jagod, koščkov suhega ingverja...
me prov zanima, kak okus bo pršu ven... k se marinado sprot izmišljeval![]()
piščančjiv fileji v gobovi omaki, njoki in mešana solata
Danes: dušena govedina v korenčkovi omaki, polnozrnate špagete, mešana solata
breskvakolerabična juha![]()
Špageti z bolonjsko omako in zelena solata.
LP ![]()
Danes golaž in kruh!
tanjajmamike ,teško delo pa malo hrane,brez ejekov
zvonkoNo v nedeljo se nisem opogumila in sprobala divjačine. Je bil poskus s krofi dovolj za en dan. Poskus je mimogrede uspel.
Torej nedelja: goveja juha z ribano kašo in korenčkom, pečen svinjski kare in riž. Popoldne sveži domači krofi
Danes: ostanki od včeraj le namesto riža pire krompir in pa sveži krofi eno nadstroje nižje.
Jutri: goveji golaž, polenta
Vanja, hvala. Tiramisu sem že delala po enem izmed receptov iz baze. Le da vedno v pekaču. Bo treba ob priliki poskusit še kako drugače.
yayaVčeraj: porova juha, domača pica pol
pol
, sladica v kozarcu na hitro(savoiardi v kavi namočeni, kosi
banane, naribano jabolko, ananas, stepena smetana, zloženo v slojih, potreseno z grenkim kakavom),
Danes: paella, mešana solata, sladica pečena jabolka v medu.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako