Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zelenjavna juha, špageti z mesno polivko, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Ker je včerajšni snežni dan kar klical v naravo, se mi pač ni dalo kuhat in bilo kosilo končano v 12-ih minutah  TUNINE TORTILJE Z DIMLJENIM SIROM  Danes pa mal več cajta in se zdajle že peče kunec v marinadi iz medu, sojine in ostrigine omake, svežega majarona, brinovih jagod, koščkov suhega ingverja...  me prov zanima, kak okus bo pršu ven... k se marinado sprot izmišljeval

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

piščančjiv fileji v gobovi omaki, njoki in mešana solata

Danes: dušena govedina v korenčkovi omaki, polnozrnate špagete, mešana solata

breskva

kolerabična juha

majaos

Špageti z bolonjsko omako in zelena solata.

LP

Danes golaž in kruh!

tanjaj

mamike ,teško delo pa malo hrane,brez ejekov

zvonko

No v nedeljo se nisem opogumila in sprobala divjačine. Je bil poskus s krofi dovolj za en dan. Poskus je mimogrede uspel.

Torej nedelja: goveja juha z ribano kašo in korenčkom, pečen svinjski kare in riž. Popoldne sveži domači krofi

Danes: ostanki od včeraj le namesto riža pire krompir in pa sveži krofi eno nadstroje nižje.

Jutri: goveji golaž, polenta

Vanja, hvala. Tiramisu sem že delala po enem izmed receptov iz baze. Le da vedno v pekaču. Bo treba ob priliki poskusit še kako drugače.

yaya

Včeraj: porova juha, domača pica pol pol, sladica v kozarcu na hitro(savoiardi v kavi namočeni, kosi

banane, naribano jabolko, ananas, stepena smetana, zloženo v slojih, potreseno z grenkim kakavom),

Danes: paella, mešana solata, sladica pečena jabolka v medu.

dayana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti