Segedin, pečenice, krompir, žganci, dve vrsti domačega kruha brez gnetenja- pirin in mešani z rženo moko, skutin in jabolčni zavitek....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Segedin, pečenice, krompir, žganci, dve vrsti domačega kruha brez gnetenja- pirin in mešani z rženo moko, skutin in jabolčni zavitek....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes bila prvič v mehiški kantini na chili con carne (ne vem točno, kako se napiše).
Solidna hrana, še boljši popečen kruhek s česnom zraven.
majaos
Danes: zelenjavna juha z ribano kašo in hrenovkami, polži s sirom
breskvaDanes goveja juha z domačimi rezanci, mesna omaka s špageti za moja dva, jaz pa škampe s pirini špageti, mešana solata pa zavitka od včeraj.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiNedelja:

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: pečene sv. rebre
,pečen krompir
, mešana zelena solata, kumarična
,
domači krofi.
mopsika![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 01. 2015 13:45
današnje kosilo nr. 1: še včerajšnja piščančja obara,
kasneje pa bo pečen odojček, zraven pečen krompir v koži, stroji fižol na solato
majaosSkuhala sem nam brokolijevo juho, puranje mafine, popečeno zelenjavo in kumarično solato.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Zelenjavna mineštrca, pečenka, kuskus, gomolj zelene s fižolom in mocarelo v solati, jabolčna pita.
dagaGoveja juha z govejimi cmočki, pečene perutničke, džuveč riž in kuhano korenje v solati.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna torta

Pasta iz ingverja in česna