Ojej :)
Ja, je bil fižol, in to več vrst. No, hvala, mzm, bom vedela za drugič. Kuhanju fižola sem se nekako vedno izogibala, pa zato tudi ne vem prav dosti o njem. Nekako mi bolj dišijo druge stročnice, denimo čičerika.
Ojej :)
Ja, je bil fižol, in to več vrst. No, hvala, mzm, bom vedela za drugič. Kuhanju fižola sem se nekako vedno izogibala, pa zato tudi ne vem prav dosti o njem. Nekako mi bolj dišijo druge stročnice, denimo čičerika.
Danes: goveja juha z zlatimi kroglicami, krompirjev pire z zelenjavo in
steaki, namest sladkega je bilo nekaj bolj zdravega
sadni smoothie...
hruška,jabolko,kivi,banana,ingver, med in limona
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
pasulj pri nas
majaosDanes sem bila kar ob svojem, kot so včasih rekli, pravkar sem si dušo privezala s pomarančnim sokom in tremi miškami, darilo od dobre duše. Mimogrede pa še tole: jaz tudi večkrat naredim enolončnico iz mešanice stročnic, pa si vzamem čas in fižolčke poberem ven. Ko sem jo prvič kuhala, so bili fižoli še malo trdi, ostalo pa preveč kuhano. A to le kako delam jaz. Že dalj časa se neuspešno oziram za rdečo lečo. ![]()
![]()
![]()

segedin in kruh
![]()
![]()
![]()
![]()
danes pečena piščančja bedra, krompirjeva solata
jutri fileji tune, marinirani v sojini omaki, česnu in ingverju, pečen riž (z jajčkom, korenjem in grahom)
Danes od včeraj golaž,
jutri segedin in kruh za mojega, zame nekaj mimo grede... :)
tanjajDanes: pirina enolončnica z zelenjavo in prekajenim mesom, prosena kaša s čokolado in mandlji
breskvanaor, rdečo lečo dobiš v sparu in DM-u.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Polnjene paprike