So naju razvajali v Bohinj Park Eco Hotelu:
- bila je prava zimska pravljica, za dva še vedno zaljubljena penzionista ![]()
- poklonili so nama jo najini otroci za visoko obletnico najinega skupnega življenja ![]()
![]()
![]()
So naju razvajali v Bohinj Park Eco Hotelu:
- bila je prava zimska pravljica, za dva še vedno zaljubljena penzionista ![]()
- poklonili so nama jo najini otroci za visoko obletnico najinega skupnega življenja ![]()
![]()
![]()
Vanja, super hvala ti! Bom definitivno naredila ta teden.
Danes enako kot včeraj, ostanki pečenega piščanca, pečen krompir in zelena solata
Trixi, za moje fante se je vredno potruditi.
Mojih6, hvala. Čez teden se spet prepuščam taščinemu razvajanju.
Danes bomo baje jedli čufte in pire krompir (babi rada razvaja svoje vnuke). ![]()
Prišlo je do spremembe, tak da smo jedli juho, špagete z mesno polivko in solato.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Po parih dneh kulinaričnega razvajanja, greva danes nazaj v stare tirnice ![]()
Juha iz vrečke, široki rezanci, puran v gobovi omaki, pesa v solati.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Včeraj zelenjavna pica in pašta fižol s kranjsko klobaso iz zaloge. Pa tole sva s sinom nabrala:

Babka, iskrene čestitke za obletnico!
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
![]()
![]()
![]()
Danes: segedin
, domač
.
mopsika![]()
Danes sarme in krompir.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiČet.: V pečici pečen brstični ohrovt s krompirjem in rdečo papriko, celo uspela slikati:
Pet: Polnozrnati špageti v zelenjavni omaki, endivija z radičem
Sobota: Falafel v pšenični tortilji s svežo zelenjavo
Nedelja: Pica po žici
Danes: Pečen krompir, brstični ohrovt, šampinjoni v pečici (variacija na četrtkovo kosilo, pač imamo to zelo radi :))
Lep začetek tedna!
Kako lepo
zvoncki...pri nas danes za kosilo tenstan krompir, govedina iz juhe, kumarice...kasneje sem pa naredila se jorksirski puding s cesnom, sirom in petersiljem![]()
Danes bo pri naju:
kisla repa, krvavica in matevž...
Tudi slikice še bodo, ampak moj stari "fotkič" je šel v zasluženo penzijo, z novim pa še nisva našla prijateljskega odnosa ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fini mini Bamboloni

Sadne rezine s slivami