Pri nas danes juha, makaronflajš, pesa in zeljna solata, zame pa naročje mandarin in zeljnica. Hja, čudne prehranjevalne navade imam, res hehe
Lp od R.
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Pri nas danes juha, makaronflajš, pesa in zeljna solata, zame pa naročje mandarin in zeljnica. Hja, čudne prehranjevalne navade imam, res hehe
Lp od R.Danes gobova juha, krompirjeva solata, kranjska klobasa, palačinke
Jaz pa samo solato s tuno.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJuha, čufti in pire krompir.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/danes file osliča z limono, pečen v pečici, cvetačni pire s slanino, tenstano zelje s šampinjoni in špinačna solata
Ponedeljek:
Porovo-zelenjavna čorbica z dodatkom pečenega mesa iz skrinje

Pozdravček!
Včeraj: en mišmaš iz vsega, kar je ostajalo v hladilniku. Imena ni dobil, je bilo pa prav dobro po vseh pogretih sarmah iz prejšnjih dni. Balzam ![]()
Danes: pire krompir, špinača in polpeti
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951danes ze tretjic pogret segedin in danes je bil najboljsi![]()
Danes: kruhovi cmoki, meso v zelenjavni omaki, mešana solata
breskva
Nedelja: zelenjavna juha, telečji zrezki v čebulni omaki, radič z motovilcem in avokadom, puding
Ponedeljek: korenčkova juha, mleto meso s testeninami in omako iz paprik in paradižnika, radič z avokadom
NENA58Včeraj je bilo kosilo skupaj s prijatelji. Malo sem se potrudila in nastalo je tole:
juha z jetrnimi knedlni,
pražen ![]()
![]()
in mlinci. rdeče zelje,
pečena
, pečen
,
rebrca in
ribica s papriko,
zelena solata in fižol v zrnju,
kremne rezine in rumovi polmeseci
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Pustne miške