Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Cvetačna juha z zvezdicami izrezanimi iz toasta, posutimi z parmezanom in popečenimi v pečici. Za glavno jed bo piščanec narezan na trakove, paniran z drobtinami, sezamom in koruznimi kosmiči in pečen v pečici. Zraven bom pripravila še vojvodinski krompir, zelenjavno pito, nadevane šampinjone, motovilec in francosko solato. Za desert bo jogurtova strjenka. 

Zraven pa potica in razni keksi.

anibas1

Nič posebnega, ker mi je vso norjenje okoli praznikov čisto odveč.
Normalna večerja pred TVjem, z dobrim filmom v DVDju in le papan in le maman ob meni. Nič drugega mi ni pomembno, kot to, da imam ob sebi starše in da skupaj preživimo en prijeten večer. Zatopljeni v film, žlica v ustih in široko odprte oči...MA BO NAPETO!!

Jutri pa je edino kar bo SPEŠL to, da bova s papanom grill zalaufala 
Pri teh temperaturah, si pa RES nisem pustil vzeti možnosti da grillam. Kaj mi bodo tropski kraji ali pa meni ljbua NOVA ZELANDIJA, če pa itak videva ljudi v kratkih rokavih. Ostajam doma, prihanim denar in ravno tako papcam dobrote iz žara 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj: goveji zrezki v omaki, široki rezanci, zelena solata

Danes za kosilo: krompirjeva juha, mešana solata

Danes za večerjo: rakov koktajl, blitva s krompirjem, brancin, pečen v soli, drobno pecivo...

Jutri: goveja juha, pečenka, polnjen piščanec, pražen krompir, zeljna solata, mešana solata

lepe praznike vsem :)

matejaoz

Eee, Moj Brando, kaj se strinjam s teboj

Prav zdaj pakiram moj računalnik, ko boš šel na Novo Zelandijo, vprašaj me, če grem s teboj, si bova delila stroške  Moj dolgoletni partner, je tako en velik zapečkar, nikoli nima nič proti, če jaz kam grem...

Si pa najbolj v življenju želim, da nekoč pridem do otoka Lastovo, gre kdo z menoj ??? 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Oprosti radovednosti Babaka, in kaj je takega na tem otoku?  Pogledala sem na Googlu, pa ne razumem?  Greš tja na kosilo? -  da ne zaidem od teme.

Mr.Brando, popolnoma se strinjam s tabo. Midva z možem hodiva na kavico k mizici zunaj, če je mraz sva zunaj v bondah, a navade si ne dava vzeti. "Sva bila zunaj na kofetu!" razložim, če me kdo zaman išče po telefonu.  "U, a tolikokrat hodita ven na kofe, to pa mora biti drago? "  Pa ni, ker sva še vedno doma, gorenjska varianta zapravljivega življenja pač.

Katrca11

Katrca 11 - pojma nimam, ti bom odgovorila, ko se bom nekoč iz tega otoka vrnila...

Kosilo je zadnja stvar, ki bi si jo na tem otoku privoščila 

babka1951 je napisal/a:

Eee, Moj Brando, kaj se strinjam s teboj

Prav zdaj pakiram moj računalnik, ko boš šel na Novo Zelandijo, vprašaj me, če grem s teboj, si bova delila stroške  Moj dolgoletni partner, je tako en velik zapečkar, nikoli nima nič proti, če jaz kam grem...

Si pa najbolj v življenju želim, da nekoč pridem do otoka Lastovo, gre kdo z menoj ??? 

TAKOJ sem za LASTOVO!! Podaljšan vikend? Dva kulinarika tam doli? JAAAAAA. Če si za, se kaj hitro zmeniva.
Ni lepše, kot takšnega partnera imeti, kateri te podpira. Jaz sem z svojo končal, ko sem bil na Novi Zelandiji. Ma se je tako obrnilo. A ne napačno, da ne bo pomote. Pač je prišel najin čas. Sva pa še vedno dobra prijatelja.
Tvoj računalnik ode? Ti greš ali kdo drug in posojaš racunalnik? 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes:  segedin, krompir v kosih, piškoti, ,

Za božično večerjo:   obvezno za moški del tatarski biftek, narezek, francoska solata.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 24.dec 2014 11:29

Prosim, če se vzdržite razprav, ki ne sdoijo v to temo.

Se bom probala navodil držat....

Ampak, glej moderator, tema zamira, čedalje manj je zapisov od kar Ežoja ni, eni ga pogrešamo, drugim je pa vseeno...

Kosilo pa bo; zeljne krpice in pariški zrezki 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti