Mi je Dragička naredila take lušte, da bo danes tudi pri nas zelenjavna čorbica.

Polnjene gobe
Mi je Dragička naredila take lušte, da bo danes tudi pri nas zelenjavna čorbica.
Torek:
![]()

Pozdravček!
Pašta fižol in sveže pečen kruh
Ponedeljek: zimska enolončnica, gibanica zmečkanka
Torek: pečenice, kisla repa s fižolom, slan krompir
breskva
Že par dni, mi ni treba razmišljati, kaj bomo kuhali ![]()
Se jutri vračava iz rehabilitacije v toplicah, ki je koristila obema....
Najbrž bo; svinjska pečenka, panirane gobice, zelenjavni kroketki, več vrst mešane solate, potica, piškotki...
Najbol se pa veselim večerje za dedka Mraza, ta je meni še posebno ljuba...
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951jutri bo pa za bozicno vecerjo bucna juha iz hokaido buce s cimetom, stefani pecenka, omaka, pecen krompir z rozmarinom, piscancja pita, cvetaca v solati z jajcem, pecena zelenjava (rumeno in rdece korenje, koleraba, zelena....), radic in zelje v solati, piskoti, mandeljeva in pehtranova potica.
satilonSreda: juha, kisla repa, pečenice, pire krompir
Četrtek: juha, popečena ajdova kaša z zelenjavo, puranjim mesom, olivami, sir; motovilec, radič, potica
Petek: pizza, torta
NENA58Juha, popečeni piščančji zrezki, ajdova kaša s čebulo, bučka s smetano, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Žal ne morem napisati za jutri, saj sva si z možem to specialiteto privoščila že danes: imela sva zrezke iz krokodiljega mesa, pred tem klasično juho, z zrezki malo krompirja in solate, za naslednje leto pa imava pripravljeno še meso zebre (hvala E.Leclercu za nabavo!). Moram pa povedati, da tako super dobrih steakov že dolgo niserm jedla.
pohane bedrce in kislo zelje v solati, čudno se bere, ampak tekne pa, če je človek lačen ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev