Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mi je Dragička naredila take lušte, da bo danes tudi pri nas zelenjavna čorbica.

RadaJem

Torek:         

Pozdravček!

Pašta fižol in sveže pečen kruh

Ponedeljek: zimska enolončnica, gibanica zmečkanka

Torek: pečenice, kisla repa s fižolom, slan krompir

breskva

Že par dni, mi ni treba razmišljati, kaj bomo kuhali 

Se jutri vračava iz rehabilitacije v toplicah, ki je koristila obema....

Najbrž bo; svinjska pečenka, panirane gobice, zelenjavni kroketki, več vrst mešane solate, potica, piškotki...

Najbol se pa veselim večerje za dedka Mraza, ta je meni še posebno ljuba...

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

jutri bo pa za bozicno vecerjo bucna juha iz hokaido buce s cimetom, stefani pecenka, omaka, pecen krompir z rozmarinom, piscancja pita, cvetaca v solati z jajcem, pecena zelenjava (rumeno in rdece korenje, koleraba, zelena....), radic in zelje v solati, piskoti, mandeljeva in pehtranova potica.

satilon

Sreda: juha, kisla repa, pečenice, pire krompir

Četrtek: juha, popečena ajdova kaša z zelenjavo, puranjim mesom, olivami, sir; motovilec, radič, potica

Petek: pizza, torta

NENA58

Juha, popečeni piščančji zrezki, ajdova kaša s čebulo, bučka s smetano, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Žal ne morem napisati za jutri, saj sva si z možem to specialiteto privoščila že danes: imela sva zrezke iz krokodiljega mesa, pred tem klasično juho, z zrezki malo krompirja in solate,  za naslednje leto pa imava pripravljeno še meso zebre (hvala E.Leclercu za nabavo!). Moram pa povedati, da tako super dobrih steakov že dolgo niserm jedla.

kača

pohane bedrce in kislo zelje v solati, čudno se bere, ampak tekne pa, če je človek lačen 

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti