pri nas danes včerajšnja kokošja juha z rezanci, sarmice v ohrovtovih listih (dvem članom so bile ok, dva sta se zmrdovala), kuhan krompir![]()

Veganske palačinke
pri nas danes včerajšnja kokošja juha z rezanci, sarmice v ohrovtovih listih (dvem članom so bile ok, dva sta se zmrdovala), kuhan krompir![]()
Danes fish and chips (oslič, paniran v testu iz piva in pomfri), kitajsko zelje v solati
jutri bom naredila pa tacose s kozicami in zelenjavo
Vceraj smo jedli sarmo, pire krompir, za zacetek pa spincno juho z rizkom. Za sladico domaci bozicni piskoti.
Danes za kosilo peceni konjski zrezki, pecen krompir z rozmarinom, motovilec z zeljem in radicem, za sladico piskoti in mini potica z mandeljevim nadevom.
Jutri pa spet sarma.
satilonMi smo bili (spet) v Mehiki. Za ene čili con carne, za druge tortilje ... Dve od devetih pri mizi pa sta si nekaj zmišljevali in sta su spekli oradi.
mamamiaPri sestri na kosilu.
[citat=--satilon--]
Danes za kosilo peceni konjski zrezki, pecen krompir z rozmarinom, motovilec z zeljem in radicem, za sladico piskoti in mini potica z mandeljevim nadevom.
Jutri pa spet sarma.
In jaz švrknem čez tale tekst z očmi in preberem: Danes za kosilo poceni konjski zrezki, počen krompir, .....itd, na koncu pa Jutri pa spet sama.
Sem morala še enkrat lepo počasi prebrati.![]()
Danes za kosilo pri nas: zelenjavna juha, špageti v omaki, solata - vitlof s krompirjem, sladica štrudelj.
Katrca11
Pri nas: Včeraj preskočeno kosilo. Totalno. Nihče umrl od lakote. Danes tisto, kar bi moralo biti včeraj (peposo, semolina gnocchi, fižol in posebej solata. Kozarec malbeca. Jutri ponovitev, namesto solate šparglji. :)

| dari je napisal/a: |
|
Danes bo zelenjavna juha. Malo predaha po dobrotah in pred njimi.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiMBrando,restan,vinska omaka in sv.reberca zapečena ful, ker imamo take radi,pa še solata je bila,se je ne vidi na sliki.Ja pa juha iz hrbtišine z rezanci.lp
dariKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem