Katrca 11 - pojma nimam, ti bom odgovorila, ko se bom nekoč iz tega otoka vrnila...
Kosilo je zadnja stvar, ki bi si jo na tem otoku privoščila ![]()
Katrca 11 - pojma nimam, ti bom odgovorila, ko se bom nekoč iz tega otoka vrnila...
Kosilo je zadnja stvar, ki bi si jo na tem otoku privoščila ![]()
| babka1951 je napisal/a: |
Eee, Moj Brando, kaj se strinjam s teboj Prav zdaj pakiram moj računalnik, ko boš šel na Novo Zelandijo, vprašaj me, če grem s teboj, si bova delila stroške Si pa najbolj v življenju želim, da nekoč pridem do otoka Lastovo, gre kdo z menoj ???
|
![]()
![]()
![]()
Danes: segedin,
krompir v kosih, piškoti,
,
Za božično večerjo: obvezno za moški del tatarski biftek, narezek, francoska solata.
mopsika![]()
![]()
![]()
Prosim, če se vzdržite razprav, ki ne sdoijo v to temo.
Se bom probala navodil držat....
Ampak, glej moderator, tema zamira, čedalje manj je zapisov od kar Ežoja ni, eni ga pogrešamo, drugim je pa vseeno...
Kosilo pa bo; zeljne krpice in pariški zrezki ![]()
![]()
![]()
Danes bo pa krompirjev golaž z malo mesa. Meni je ta kombinacija nadvse okusna, tudi malo rdečega korenčka dodam. Zadnje mesece malo bolj štejem zaužite kalorije, zato ne bo kakšne hude večerje. A meni pomeni božični večer lep spomin na moje drage že pokojne, a zato nič manj prisotne. Vsak po svoje si naj lepo naredi! Dober tek in veliko lepih trenutkov želim vsem! ![]()
![]()
![]()
| babka1951 je napisal/a: |
... čedalje manj je zapisov od kar Ežoja ni, eni ga pogrešamo, drugim je pa vseeno... |
In po čem sodiš, kdo ga in kdo ga ne pogreša?
Danes bo pri nas brstični ohrovt, pečen v začinjenem prelivu iz smetane, parmezana in jajc ter skleda radiča s fižolom. Ura je še neznana.![]()
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: | ||
In po čem sodiš, kdo ga in kdo ga ne pogreša?
|
Moje osebno mnenje ja, da to sploh ni težko ugotovit--- kadarkoli moj mož odpre konzervo z ribami, se jaz spomnim na tiste sveže Ežoj-eve, že dolgo ne vidim, da bi mu kdo sledil...![]()
![]()
Sreda:
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes: skutini cmoki, desert s čokolado in bananami
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pesto palačinke

Lečina juha in krekerji iz polente